Đani i Slađa u kućnom zatvoru proslavili 24. godišnjicu braka

- Imamo najbolji brak na svetu, zahvaljujući njoj najviše, jer mi dosta stvari toleriše. U suštini, žena je stub kuće - rekao je Đani jednom prilikom

  • 4
Radiša Trajković Đani, Slađana Trajković Radiša Trajković Đani, Slađana Trajković, Foto: Nikola Tomić

Popularni pevač Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađana Trajković proslavili su 24. godišnjicu braka u svom domu, jer su njih dvoje osuđen je na tri meseca kućnog pritvora zbog kršenja propisanih mera za vreme vanrednog stanja.

Slađa i Đani su svakako obeležili svoju godišnjicu, ali ovog puta u svom stanu u elitnom naselju Beograd na vodi. Bili su u opuštenom izdanju, što ih nije sprečilo da nazdrave svojoj ljubavi.

Pevač i njegova supruga pozirali su zagrljeni sa mlađim sinom Markom na terasi, sa koje se pogled prostire na reku. Oni su u kućnoj varijanti, a njihov sin zabeležio je fotografiju koju je objavio na društvenim mrežama.

Ne svađamo se mi, stvarno. Imamo najbolji brak na svetu, zahvaljujući njoj najviše, jer mi dosta stvari toleriše. U suštini, žena je stub kuće. Mi muškarci kao muškarci - radimo ceo život, dođem mrtav umoran, pet budala me iznerviralo: "Daj ovu pesmu, zašto ne znaš tu pesmu... ". Desi se sve i svašta i dođeš kući, sav bes istreseš na onima koji nisu zaslužili - rekao je Đani jednom prilikom.

Podsećamo, Đani i njegova supruga su privedeni po nalogu Trećeg osnovnog suda zbog sumnje da su izvršili krivično delo nepostupanja po propisima za vreme epidemije, u petak 3. aprila, u lobi baru jednog hotela.

Trajković i Slađa osuđeni su na tri meseca kućnog zatvora, a odsluženje kazne počelo je 17. aprila i trajaće sve do 17. jula.

Radiša Trajković Đani i Slađa Trajković Radiša Trajković Đani i Slađa Trajković sa sinom, Printskrin: Instagram/djanimusic

Video: Izveli smo Đanija iz kućnog pritvora, on poručio: Nisam ubica! Pamti, pa vrati...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA