Timotijević je dane provodio sa Bredom Pitom: Mišljenje koje ima o njemu danas vrlo jasno iznosi

Miloš je sarađivao je sa Anđelinom Džoli u njenom ostavrenju "U zemlji krvi i meda", gde je u pauzama provodio vreme sa Pitom

  • 1
Milos Timotijevic, Bred Pit Milos Timotijevic, Bred Pit, Foto: ATA Images, Tanjug/AP

Glumac Miloš Timotijević igrao je u "Novembarskom čoveku" uz Pirsa Brosnana, a sarađivao je sa Anđelinom Džoli u ostavrenju "U zemlji krvi i meda", gde je u pauzama provodio vreme sa Bred Pitom.

Timotijević je na Instaagramu objavio fotografiju sa Pitom i napisao: "Sasvim obična slika sa velikim gospodinom", što je izazvalo oduševljenje njegovih pratilaca na toj društvenoj mreži.

- To je podsećanje na trenutke koje smo proveli družeći se i mogu da naglasim da je Bred jedan veliki čovek, a i vrhunski glumac. Slučajno sam našao u nekom svom folderu fotografiju i rekao sebi: "Zašto je ne bih objavio", jer sam se setio tih dana druženja sa njim - rekao je Miloš i otkrio kakva su bila drženja sa holivudskim zavodnikom

- Divna. Prirodna. Sedite sa njim kao i sa bilo kojim drugim čovekom. Fino vaspitan, normalan, elokventan čovek. Svašta nešto. Bilo je baš lepo setiti se tih trenutaka - dodao je Timotijević za Blic.

Miloš je priznao da je epidemija korona virusa uticala na rad glumaca, ali i na njihova finansijska sredstva. Istakao je i da su on i njeove kolege sada na tankom ledu i da nisu u mogućnosti da štede.

- Dosta je uticala. Mi planiramo naše poslove u toku cele godine. Ja već sada planiram jesen i zimu. Sve je sada pomereno. Ne znamo šta će se desiti. Nadamo se da će nešto u junu početi sa snimanjima. Vidim da je Šotra počeo da radi. Filmski centar Srbije je izbacio kako da se sigurno snima. Svima nam je teško. Činjenica je da pogotovu nama koji smo honorarci sve je stalo. Nikakvih prihoda nemamo, ni od pozorišta ni od snimanja. Baš je teško - ispričao je Timotijević.

- Kako mislite da se štedi? Gde može u Srbiji toliko da se zaradi da bi se uštedelo? Kada nema snimanja igram u pozorištu da bismo mogli da preživimo. Pozorište je taj lepak koji vezuju celu priču. Kada nema snimanja, tu je pozorište, a sada nema ni snimanja ni pozorišta. Tako da smo sada na tankom ledu - rekao je Miloš.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Milos Timotijevic (@milosdtimotijevicofficial) on

Video: Miloš nakon Južnog vetra: Pretili su mi klinci koji nisu definisani ni karakterno ni seksualno

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Срб

    18. maj 2020 | 21:01

    Ма рудари су основали фонд за помоћ уметничким величинама као што си ти и остала „Елита„

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA