≫ 

Prelepa Balaševićeva supruga (61) se u lepršavoj suknjici popela na merdevine i latila se četkice

Olivera je svojim izgledom mnoge ostavila bez teksta

  • 7
Đorđe Balašević, Olivera Olja Balašević Đorđe Balašević, Olivera Olja Balašević, Foto: Facebook/Beba Balašević

Olivera Olja Balašević, supruga kantautora Đorđa Balaševića iznenadila je sve svojim izgledom, a na prizor lepe Olje niko nije ostao ravnodušan.

Ona je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj stoji na merdevinama u lepršavoj suknji, oslikavajući zid, a u prvom planu istakla se njena figra, koja je napravila pometnju na društvenim mrežama.

Olja je nedavno napunila 61. godinu, a kako izgleda, njoj godine ništa ne mogu i poput vina je, što je starija, to izgleda bolje.

- Skakala sam čak i sa merdevina… s druge, treće prečage… glupača, čula sam da žene to rade. Ali nije se dala! Ma, kakvi... Onda sam našla jedan veliki kamen… pljosnati, onako, da li od tocila ili je služio za kupus, đavo će ga znati?.. .Pa sam tako spavala, sa tim kamenom na stomaku… možeš misliti kakav je to san bio!? Nedelju dana, možda. Možda i duže... A sad se čudim što skače s mosta. I ume da uprti onoliki teret - pa sve je to ona učila još sa anđelima, moja Anuška… - napsiala je u opisu fotografije.

Iako je supruga kantautora nedavno zakoračila u sedmu deceniju života, izgleda kao da se "zaglavila" u tridesetim, te joj na izgledu mnogu pozavideti i duplo mlađe žene.

"Uvek bila zgodna i prelepa, a ovo je dokaz da su godine samo je*eni broj", "Đole, da te ne poštujem toliko, zavideo bih ti na ženi", "Olja, devojčice", neki su od komentara ispod objave Blaševićeve supruge.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Olivera Balašević (@olivera.balasevic) on

Video: Andrija Milošević stavio brkove pa napravio parodiju na Balaševićevu pesmu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA