Razveo se pobednik Zvezda Granda posle skoro 4 godine braka

Pevač i njegova izabranica venčali su se 2016. godine i imaju sina

  • 8
Amar Gile Jasarspahić Amar Gile Jašarspahić/Foto: ATA images

Pevač "Grand" produkcije i pobednik Zvezda Granda 2013. godine, Amar Gile Jašarspahić, razveo se posle nepune četiri godine braka.

Pevač i njegova supruga Ena Sarajlić, koji imaju sina, od decembra prošle godine ne žive zajedno, a u februaru su i zvanično pred sudom podneli zahtev za razvod braka.

- Shvatili su da posle nekoliko godina braka da im se stavovi i razmišljanja razilaze, te su se sporazumno dogovorili da prekinu bračni odnos. Sin Daris je pripao na odgajanje Emi - rekao je izvor.

- Razveo sam se. Nije nam išlo u braku, te smo odlučili da svako ode na svoju stranu. Uredno plaćam alimentaciju i koristim svaki slobodan trenutak kada nemam nastupe i koncerte da provedem sa sinom - potvrdio je pevač za Blic.

Pevač se u avgustu 2016. godine oženio dugogodišnjom devojkom Enom u restoranu u Zenici u prisustvu velikog broja prijatelja i kolega sa estrade, sedam meseci nakon što su dobili sina.

Raskidali su nekoliko puta, ali su uspeli tada da prebrode sve krize. Ipak, nepune četiri godine kasnije, stavili su tačku na brak.

Video: Od pevanja do plakanja: Policijski čas je ukinut, a oni su sa nama razgovarali u četiri zida

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA