Aleksandra peva u Beogradu: Neće nositi zaštitnu opremu, ali 1 stvar niko neće smeti da joj uradi

Nakon duže pauze zbog korona virusa, Aleksandra je prvi nastup zakazala za 10. jun

  • 4
Aleksandra Prijović Tajland Aleksandra Prijović, Printskrin: Instgaram/aleksandra__official

Popularna pevačica Aleksandra Prijović (24) nakon duže pauze zbog korona virusa vraća se nastupima, te će već 10. juna pevati na prestoničkom splavu Port.

Aleksandra se raduje povratku nastupima, a smatra da se situacija sa virusom stišava, te je poptpno opuštena i, kako nam kaže, neće nositi nikakvu zaštitnu operemu.

- Drago mi je što će prvi nastup posle ove duže pauze biti baš u Beogradu. Jedva čekam! Spremna sam i ovih dana sam i u studiju, na probama i uživam što smo se konačno malo pokrenuli. Sve se polako stišava i situacija je takva da svi možemo da se opustimo - počela je priču Aleksandra za Telegraf JETSET.

Iako smatra da je situacija bezbedna, ona će se svakako izbegavati kontakt sa ljudima, pa nikoga neće grliti i ljubiti, niti će iko moći to njoj da uradi.

- Neću pevati sa zaštitnom opremom, ali je normalno da se koliko - toliko štitim, u smislu nema grljenja i ljubljenja sa onima koje sretnem - dodaje pevačica.

- Dosta su svi opušteniji i statistika pokazuje da su brojke obolelih na minimumu, kao što vidite i granice se polako otvaraju, testovi se ne rade od 1. juna tako da, sve je u redu. Vidimo se da uživamo u dobroj muzici i provodu! - zaključuje Aleksandra za naš portal.

Video: Aleksandra Prijović o korona virusu

(Dragana Janković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA