Severina izgubila još jedan sudski spor

Severina je nastavila objavljivati slike maloletnog sina, iako po nalogu suda to nije smela da radi

  • 7
Severina Severina/Foto: ATA Images

Severina Kojić izgubila je još jedan sudski spor koji vodi oko borbe za starateljstvo nad sinom Aleksandrom kojeg ima sa bivšim partnerom, biznismenom Milanom Popovićem.

S obzirom na to da je pandemija korona virusa i dalje na snazi, nastupa nema već više od dva meseca, pa je i Severina navodno u finansijskim poteškoćama.

Piše se kako su ona i Igor pred razvodom braka, međutim, u hrvatskim sudovima nije prispeo takav zahtev, piše 24sata.hr.

- Pevačica je u međuvremenu izgubila još jedan sudski spor. Seve se žalila na privremenu meru Općinskog građanskog suda u Zagrebu iz jula 2019. prema kojoj ne sme objavljivati fotografije maloletnog sina na društvenim mrežama, Instagramu i Fejsbuku. Takođe, morala je ukloniti sve fotografije. Županijski sud u Dubrovniku je u oktobru 2019. potvrdio prvostepenu privremenu meru. Međutim, Seve se na nju oglušila pa je nastavila objavljivati fotografije dečaka. Radi se o privremenoj meri koja vredi do okončanja parnice između bivših partnera - navodi "24 sata".

Ukoliko slučajno smetne s uma ovu odluku suda, Seve bi morala da plati nekih 660 evra, a kazna će se povećavati, i to dvostruko, svaki sledeći put kad fotografija osvane na društvenim mrežama.

Severina je početkom marta došla u Beograd kako bi videla sina Aleksandra, međutim, usledilo je proglašenje vanrednog stanja pa je ostala u porodičnoj kući svog supruga, Igora Kojića.

Severina Severina/Printskrin: Youtube/Hrvatska radiotelevizija

Nedugo zatim Severina se oglušila o mene Vlade Republike Srbije, kada je prekršila meru obavezne samoizolacije nakon ulaska u Srbiju. Naime, kada je došla u Srbiju uputila se na Vračar, odakle je ispred zgrade Milana Popovića snimila video i objavila da joj ne dozvoljava ni da vidi njihovog sina Aleksandra.

Ubrzo je prekršila i policijski čas koji je bio na snazi od 17 časova do 5 časova, pa je morala da plati novčanu kaznu. Privedena je tada u policijsku stanicu Novi Beograd zbog kretanja bez dozvole za vreme policijskog časa.

Video: Severina otkrila u Knjaževcu: Želim dete!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA