Stoja došla po pljeskavicu, pa izazvala udes i pobegla sa lica mesta

Pevačica je izazvala omanji incident, nakon čega je odlučila da ode

  • 2
Stoja Novaković Stoja, Foto: Instagram/stoja_institucija

Folk pevačica Stojanka Novaković Stoja (47) izazvala je nedavno manji incident i svojim džipom udarila u drugi auto koji je bio parkiran, a zatim pobegla sa mesta nesreće.

Incident se dogodilo na parkingu kod jednog kioska brze hrane, gde je Stoja stala kako bi sa drugaricom kupila pljeskavicu.

Nakon završene kupovine, folkerka i njena drugarica su se uputile ka sutomobilu, te sele u džip kojim je upravljala pevačica, a dok se kretala u rikverc, Stoja je udarila u drugi automobil.

Stoja je ubrzo izašla iz džipa, pogledala u svoj i drugi automobil, a potom je, kako se navodi u emisiji "Paparazzo lov", sela u svoj džip i pobegla s lica mesta.

Međutim, ubrzo nakon incidenta Stoja je očigledno dobila poziv koji je uredno ispoštovala i vratila se na mestu nesreće, ali ovog puta u pratnji supruga Igora.

Na licu mesta pevačicu i njenog supruga je sačekala vlasnica udarenog automobila, kao i pripadnici saobraćajne policije, koji su napravili uviđaj i zapisnik.

Kako se dalje navodi, ispoštovana je cela procedura, pa su pevačicu podvrgli i alko-testu, a nakon što je popunila svu neophodnu papirologiju, vratila se kući.

Video: Stoja iz izolacije pokazala raskošni ranč u Perlezu, nepregledno dvorište i fontana dominiraju

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA