≫ 

Slaven Došlo konačno kupio svoja kola, pa oduševio porukom: "Dosta sam molio za vožnju"

Slaven je odlučio da ovekoveči ovaj trenutak i svojim pratiocima objasni šta za njega znači taj automobil

  • 6
Slaven Došlo Slaven Došlo, Foto: Marko Jovanović

Srpski glumac Slaven Došlo (29) častio je sebe novim automobilom, a ove lepe vesti podelio je sa svojim prijateljima putem društvenih mreža.

Kako je bio vrlo uzbuđen, Slaven je odlučio da ovekoveči ovaj trenutak i svojim pratiocima objasni šta za njega znači taj automobil, iako ističe da "nije svemirski brod", ali da je njegov.

- Ok, gotovo je sa moljakanjem za kola, sa statusima na FB da li neko ide od tačke A do tačke B (oni će mi nedostajati), sa kretanjima pre vremena zato što tako neko drugi mora ili vraćanjima pre vremena, jer takođe taj neko mora. Počinje era beskrajnog traženja parkinga! Sve najbolje, prijatno, poz, svako dobro i hvala univerzumu! Ps: nije da je svemirski brod, ali moj je - napisao je šaljivo glumac u opisu fotografije.

S obzirom na ovu lepu vest, njegovi prijatelji odmah su u komentarima ispod gotografije čestitali mladom glumcu, a neki su se čak i našalili.

- E sad, pošto znas kakve su to muke bile, a da ti statusi ne bi nedostajali, kači ponude za prevoz - jedan je od šaljivih komentara ispod Slavenove objave.

Pogledajte kako izgleda Slavenov prvi automobil:

Video: Ne moram uvek da budem samo glumac

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA