≫ 

Veljko Ražnatović donirao 20 paketa pomoći ratnim veteranima, u rodnom mestu majke Cece

- Naši ratni veterani su samo deo onih koji su našu zemlju mnogo zadužili i srećan sam do neba što mogu da im pomognem - poručuje Veljko

  • 7
boks meč Veljko Ražnatović  RINGIER-KONTAL Veljko Ražnatović, Foto: Promo

Korona virus zaustavio je život u celom svetu, pa i u Srbiji.

Zbog toga je i te kako potrebno da sada budemo jedni uz druge, pomognemo koliko možemo ljudima iz svog okruženja, što su mladi iz Srbije i pokazali u prethodnih nekoliko meseci.

Jedan od njih je i naš najtalentovaniji bokser Veljko Ražnatović, koji je danas u Žitorađu, rodnom mestu svoje majke Cece Ražnatović, poslao 20 paketa sa hranom i sredstvima za ličnu higijenu preko Organizacije "Junak" koja pomaže ratne vojne veterane i invalide, kao i porodice poginulih boraca.

- Ne samo sada u vreme korone, nego svaki dan moramo da mislimo o onima kojima je pomoć potrebna - počinje Veljko.

- Naši ratni veterani su samo deo onih koji su našu zemlju mnogo zadužili i srećan sam do neba što mogu da im pomognem. Poslao sam danas u Žitorađi 20 paketa hrane, ali ne mislim da se zaustavim na tome - poručuje srpski bokserski as.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Biljka

    22. maj 2020 | 15:05

    Bravo Veljo. Posalji i onima sa Kosara. Mnogi ih ima u bedi.

  • Hm

    22. maj 2020 | 17:53

    Pretrgo se

  • Kiki

    22. maj 2020 | 16:50

    Veoma je zalnosno za ratnike sto na njihada niko ne obraca paznju...dosta njih su ostalli bez neceg (ruku prstiju nogu zdravog razuma itd) nisu sposobni za rad a primaju npr samo invalidsku ili socijalnu ili nista... zar nisu zasluzili da im drzava daje npr penzije kao vojnik jer je on tamo biovojnik koji brani svoju drzavu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA