≫ 

Kakva slika srpske reperke: Gole grudi Sajsi MC vas podsećaju da nosite zaštitnu masku

Ivana Rašić, poznatija kao Sajsi MC, je apelovala na sve svoje pratioce da i dalje nose zaštitnu masku i to je uradila na veoma specifičan način

  • 4
Dodela MAC nagrada Sajsi MC; Foto: ATA Images

Srpska muzičarka Ivana Rašić (38), poznatija kao Sajsi MC, je navikla svoje obožavatelje da sve što radi radi na veoma originalan način, pa je tako rešila da svima skrene pažnju na važnost nošenja zaštitnih maski tokom pandemije Covida-19.

Naime, ona je objavila fotografiju svojih golih grudi na kojima je zalepljena maskica, koja joj pokriva bradavice i time oduševila svoje pratioce. U opisu fotografije je napisala:

-Sajsi skreće pažnju da i dalje vodite računa - napisala je.

"Obožavam te denserko", "Sajsi je uvek u centru pažnje" i "Obrni okreni na tebe se uvek skreće pažnja", "Veća maska treba", "Hvala Ive na skretanju pažnje" bili su samo neki od komentara.

Ona na fotografiji nosi kožnu jaknu sa krznom na kom velikim slovima piše "Balensiaga".

Sajsi MC Sajsi MC; Foto: Instagram/sajsimcofficial

Ona je nedavno govorila o svojim kostimima koje nosi na sceni:

- Scena je takvo neko mesto koje zahteva od tebe da odeš u ekstrem. Autfiti koje ja nosim na nastupu često pojačavaju rime i prate rime, tako da je to jedan vizuelni i audio paket koji mora da se prezentuje na bini - započela je Sajsi.

- Mislim, mogla bih ja da izađem i onako kako blejim po kući, ali to nije taj efekat. Jednostavno, to je oblačenje uniforme, kao kad bilo ko ide na posao zahteva da nosi nešto odredjeno, tako moj posao zahteva da ja obučem tu uniformu za tu binu, a uniforma se razlikuje u zavisnosti da li je bina velika, mala, da li je klub ili festival. Ako je bina velika, na ću da gledam da to bude što više napadno, šljašteće , poentirano i efektirano - dodala je.

Otkrila je da ima veliku podršku porodice u ovom poslu:

- Jako se dugo bavim ovim, već 17 godina. Naravno, ne oblačim se od početka tako. Navikli su se, i na fotkanje, i na sve što radim. Imam za sve podršku porodice, što mi svakako olakšava život -  otkrila je.

- Ja bih svakako radila ovo, bilo da imam ili nemam, ali ti olakšava život, mnogo se osećaš poletnije i sugurnije kad znaš da ne moraš nekome da objašnjavaš, da se pravdaš, da ubeđuješ roditelje "Verujte mi, to je dobro za karijeru". Ja sam već i toliko matora, znate kako je - zaključila je Sajsi.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Leka

    22. maj 2020 | 15:07

    Baš i nije neka mogli ste naći i bolju

  • Miki

    22. maj 2020 | 15:33

    Kao da ima 50 god.

  • Саша

    22. maj 2020 | 18:40

    Ко је сад па ова,одакле искочи? Како ли се не ухвате мотике и ашова него све неке -трла баба лан и лези лебе да те једем.Све паразити.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA