Andreani Čekić poručili da je toliko izoperisana da više ne liči na sebe, ali to nije sve

Pevačica je podigla prašinu novim slikama na Instagramu

  • 18
Andreana Čekić Andreana Čekić pre nekoliko meseci/Foto: ATA Images

Andreana Čekić izazvala je polemiku na Instagramu zbog novih slika koje je objavila, a na kojima izgleda potpuno drugačije.

U pitanju su dve pevačicine slike na kojima ima i nešto drugačiju frizuru, ali ono što je većina njenih pratilaca prokomentarisala jeste njen izgled lica, zbog čega su joj poručili da "više ne liči na sebe".

Da li su u pitanju filteri, fotošop ili možda i neka operacija, nije poznato, ali je Andreana dobila razne opaske i pitanje koje je svima upalo u oči.

- Zar ste toliko sve bile iskompleksirane kad skoro ni jedna više ne liči na sebe od operacija...? - glasi pitanje, ali Andreana za sada ništa nije odgovorila.

- Nema nevidljivog, ima samo nemoćnih očiju - citirala je Andreana Miku Antića u svom komentaru, a evo kojim slikama je napravila pometnju na Instagramu:

Video: Andreana Čekić o svom dečku: On se bar ne plaši brakova

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Savo

    23. maj 2020 | 04:56

    Kroz koju godinu moze u reciklazu. Vise ima plastike u njoj nego na deponiji u Vinci

  • Stojko

    23. maj 2020 | 09:31

    Dzaba tolika plastika.

  • Veca

    22. maj 2020 | 23:30

    Fileri,fotošop, perike,nadogradnje,silikoni ,tona šminke.....a kad svega toga nema svaka se sama od sebe uplaši,na šta liči...Psihički zdrav čovek sebe vidi realno i prihvata sam sebe onako kakav je,a ove nesigurne,labilne i nezrele osobe od sebe pokušavaju da naprave nešto što nisu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA