Prija otišla na selo i pokazala kako uživa njen sin, sebe počastila "igračkom" od 160.000 evra

Pevačica se svojim pratiocima pohvalila da je ovaj vikend iskoristila kako bi uživala prirodi, na selu, sa svojim voljenima

  • 12
Aleksandra Prijović, Music week Aleksandra Prijović, Foto: Sky music

Pevačica Aleksandra Pijović (24), nakon što je situacija sa epidemijom korona virusa bezbednija, otišla je na selo kako bi posetila baku i deku, a sa sobom je povela i svog naslednika Aleksandra.

Aleksandra se svojim pratiocima pohvalila da je ovaj vikend i lepo vreme iskoristila kako bi uživala u prirodi, na selu, sa svojim voljenima.

Pevačica je objavila nekoliko fotografija na Instagram storiju, a ono što je iznenadilo mnoge jeste i slika njenog naslednika Aleksandra, s obzirom na to da njegove fotografije retko objavljuje po društvenim mrežama.

- Ti si moje sunce - pisalo je na emotikonu koji je Prija nalepila na fotografiju sina Aleksandra.

Aleksandra je odlučila da sebe počasti, te je pazarila skupoceni automobil od čak 160.000 evra. Kako piše "Alo", automobil je potpuno opremljen, a osim najboljeg paketa, poseduje i dečju zaštitu za vrata.

- Aleksandri je oduvek bilo važno da automobil koji vozi bude siguran i brz, a otkako je rodila sina Aleksandra, najvažnije joj je da bude i bezbedan. Zbog toga je tražila model automobila u kojem će se osećati sigurno svaki put kada sa sinom krene na put - rekao je izvor za pomenuti list.

Kako je Prijovićka uživala sa Aleksandrom na selu pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

Video: Aleksandra Prijović o korona virusu

(N.Lisinac)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA