≫ 

Kakav domaći zadatak je JK zadala estradi: Sletela helikopterom, usledile ludilo scene

Karleušin onlajn koncert pratilo je skoro 200.000 ljudi

  • 67
Jelena Karleuša Hurricane Printskrin: Youbox.rs

Jedna od najvećih regionalnih zvezda, Jelena Karleuša, kao što je i obećala, ponovo je pomerila granice svojim lajv koncertom na YouBox aplikaciji, koji je počeo 24. maja u 21 čas i trajao sat vremena, a pratilo ga je oko 200.000 ljudi.

Karleuša je u svom stilu, na binu sletela iz helikoptera, što je oduševilo publiku koja će sigurno, pomno pratiti svaki detalj koncerta, kako bi ispratila sva iznanađenja koja ih tek očekuju.

Pevačica je na sebi imala duge crne čizme i seksi kostim u kojem je igledala bolje nego ikad.  Kao što je ranije istakla, sama je smišljala kako će se pojaviti na sceni, a njeno seksi izdanje, nikoga nije ostavilo ravnodušnim.

Na samom početku otpevala je svoj veliki hit "Upravo ostavljena", a nema sumnje da gledaoci uživaju u spektaklu koji je svojoj publici priredila JK i po ko zna koji put pomerila granice na našim prostorima, ali i šire, kada je scenski nastup u pitanju.

Na pripremi koncerta radilo je oko 150 ljudi u proteklih nekoliko nedelja, a pevačica je svoj lajv koncert uporedila sa značajnim muzičkim događajima kao što su Evrovizija i Superboul.

Kako je izgledalo sletanje JK iz helikoptera na binu, kao i kadrove sa početka koncerta pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

- Od jedne interesantne ideje da se napravi lajv onlajn koncert, to smo doveli na malo viši nivo i to će moći da vidi cela planeta i da se Srbija ne postidi, moram to da kažem. Toliko smo se trudili, toliko smo dali emocija, ideja, truda, rada, toliko smo uložili materijalnih sredstava da to izgleda onako kako će izgledati, da će se stvarno postaviti jedan novi domaći zadatak. Ne zbog mene, nego zbog čitave ekipe koja je radila dan i noć da u nedelju uveče čitav svet može videti kako mi to radimo. Postoji Superboul, postoji Evrosong, ali postojaće i ovo - rekla je Jelena nedavno za Telegraf najavljujući koncert.

Video: Karleuša o spektaklu na YOUBOX-u: U nedelju pravimo revoluciju, ovo nisu uradile ni svetske zvezde

(N. L/D. J)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gru

    24. maj 2020 | 23:25

    Matora gola zena,uzas...Pevanje nula....Aman zeno prestani.

  • Svasta

    24. maj 2020 | 22:45

    Videla od Brene koja je to isto uradila pre cetrdeset godina u Bugarskoj, pa sad ona. Sto je je tragedija u svemu tome Jelena osim mumlanja ne zna sta drugo da pokaze osim dupeta i sisa.

  • JO

    24. maj 2020 | 22:52

    Ko je taj JK? Jel poznat?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA