≫ 

JK se na bini pridružile seksi "Uraganke": Četiri bombe provokativnim koreografijama zapalile binu

Karleuša je spektaklom, kao što je i obećala, pomerila granice na našim prostorima, ali i šire

  • 17
Jelena Karleuša Hurricane Printskrin: youbox.rs

Jedna od najvećih regionalnih zvezda, Jelena Karleuša, kao što je i obećala, ponovo je pomerila granice svojim lajv koncertom na YouBox aplikaciji, a na bini je imala goste.

Jeleni su se pridružile seksi članice grupe "Hurricane", Ivana Nikolić, Ksenija Knežević i Sanja Vučić i sa njom otpevale, ali i odigrale nekoliko numera.

One su prvo izvele pesmu "Hasta La Vista", zatim "Baš je dobor biti ja", "Avantura", smenjivale su se numere "Uraganki" i JK, a seksi korografije u kojima su ove četiri bombe pokazale svoja zanosta tela, zapalile su skoro 80.000 ljudi koji pomno prate lajv koncert JK.

Karleuša je u svom stilu, na binu sletela iz helikoptera, što je oduševilo publiku koja će sigurno, pomno pratila svaki detalj koncerta, kako bi ispratila sva iznanađenja koja im je pripremila JK.

Pevačica je na sebi imala duge crne čizme i seksi kostim u kojem je igledala bolje nego ikad. Kao što je ranije istakla, sama je smišljala kako će se pojaviti na sceni, a njeno seksi izdanje, nikoga nije ostavilo ravnodušnim.

Na samom početku ona je otpevala svoj veliki hit "Upravo ostavljena", a nema sumnje da gledaoci uživaju u spektaklu koji je svojoj publici priredila JK i po ko zna koji put pomerila granice na našim prostorima, ali i šire, kada je scenski nastup u pitanju.

Video: Karleuša o spektaklu na YOUBOX-u: U nedelju pravimo revoluciju, ovo nisu uradile ni svetske zvezde

(D. J/N. L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zis

    24. maj 2020 | 22:11

    Cetiri gologuze .

  • OVERRATED

    24. maj 2020 | 21:47

    toliko o njenom talentu jedino sta moze moze da ponudi to je zadnjica

  • Ilija Cvorovic

    24. maj 2020 | 21:42

    Sve sama gola dupeta a mozga nigde, al sta ces takvo vreme doslo, to se trazi i prolazi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA