≫ 

Petar Strugar se nakon raskida sa Milicom uselio u kuću srpske glumice

Dom porodice Žigon u nekoliko navrata bio je meta lopova

  • 1
Milica Todorović Petar Strugar Petar i Milica, Printskrin: Instagram/milicatodorovicofficial

Petar Strugar (32) iselio se iz stana u kojem je živeo sa Milicom Todorović (29) i uselio se u kuću glumice Ivane Žigon (52).

Reč je o kući u kojoj je do smrti živela njena majka, glumica Jelena Žigon, a nekretnina je prazna od kada je ona preminula 11. aprila 2018. godine.

Strugaru su prijatelji rekli da se pomenuta kuća izdaje, nakon čega je odlučio da je zakupi i sada u njoj živi sa svojim psom Betom.

Kuća, koja ima oko 250 kvadrata, nalazi se u mirnijem delu Beograda, a prilikom posete ovoj kući napolju je bilo upaljeno svetlo, dok je zavesa stajala na pola prozora, fasada je u lošem stanju, a na ulazu se nalazi veliki zid na kojem je izrasla mahovina, dok je na plafonu buđ, piše Kurir.

- Petar od skoro živi u kući Žigona. Pas mu se pre jedno dve nedelje izgubio u našem kraju, pa smo tako i saznali da je on naš novi komšija. Mislim da iznajmljuje ovu kuću, da je nije kupio. Kako sam čuo, uglavnom tu samo prespava jer vreme provodi na ergeli s konjima. Ode rano ujutru i vrati se baš kasno uveče. Ivana živi negde van Beograda - kazao je jedan komšija.

Podsetimo, porodica Žigon dugo je živela u ovoj kući, a Jelena ju je nasledila.

Dom porodice Žigon u nekoliko navrata bio je meta lopova.

Video: Milica Todorović tati crtala obrve, svi redom vrištali od smeha

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA