≫ 

Stefan Kapičić dobio prvo dete!

Poznati glumac postao je tata, a ime deteta još uvek nije otkrio

  • 3
Stefan Kapicic Ivana i Stefan, Foto: Instagram/ivanahorvatkapicic

Srpski glumac Stefan Kapičić (41) i njegova supruga, hrvatska glumica Ivana Horvat Kapičić (32), postali su roditelji dečaka.

Ivana je početkom aprila objavila devet umetničkih fotografija u osmom mesecu trudnoće i tako obelodanila radosnu vest da sa glumcem Stefanom Kapičićem očekuje dolazak prinove.

Daleko od očiju javnosti, na privatnoj ceremoniji u Los Anđelesu Stefan i hrvatska manekenka, glumica i model, venčali su se 2017. godine.

Njih dvoje su u braku tri godine, a Kapičić već uveliko ima karijeru u Holivudu. On je ostvario zapaženu ulogu u filmu “Dedpul” i "Dedpul 2"pored čuvenog holivudskog glumca Rajana Rejnoldsa.

-  Los Anđeles je baza, kuća je u Beogradu. Život u Americi me je umnogome promenio, formirao je moj odnos prema svetu i “izdresirao me” da prihvatim kapitalistički način borbe. Bez svakodnevnog rada na sebi nema prosperiteta – naveo je Stefan u jednom intervjuu.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Ivana Horvat Kapičić (@ivanahorvatkapicic) on

Podsetimo, Stefan je ovako govorio o venčanju sa Ivanom.

 - Iznenadilo je mene što to nisam ranije uradio. Ivana i ja smo zajedno pet godina, a stupanje u brak bio je logičan sled učvršćivanja naše bliskosti, ljubavi, uzajamne podrške i razumevanja. Nismo ljudi koji uživaju u velikim ceremonijama, tako da smo se venčali u intimnom krugu - kazao je glumac za Story.

Video: Dugo ćete pamtiti reakciju bebe koja prvi put vidi sneg

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA