"Stražari nam čuvaju kuće od migranata, to je prevršilo svaku meru!" Alen Islamović ulazi u politiku

Želim pomoći Bišćankama i Bišćanima da se ulice našeg grada ponovo vrate građanima Bihaća - rekao je pevač

  • 14
Alen Islamović Alen Islamović/Foto: Nikola Tomić

Nekadašnji pevač čuvenih grupa "Divlje jagode" i "Bijelo dugme" Alen Islamović odlučio je da uđe u svet politike, a razlog su migranti koji su, kako tvrdi, upropastili njegov rodni grad Bihać.

- Želim pomoći Bišćankama i Bišćanima da se ulice našeg grada ponovo vrate građanima Bihaća, da im se vrati sloboda šetnje, sloboda konzumiranja reke Une, sloboda svega onoga što je nekad bilo. Putujem svetom, ali često sam u Bihaću, imam svoje poljoprivredno dobro i svoja imanja, i ja moram da imam stražare da sve to čuvaju; i objekte i kuće od migranata. To je sve prevršilo svaku meru - ogorčeno je rekao Islamović za Dnevni avaz.

Pevač je istakao i da niko ništa nije učinio, ni pomogao da se reši ovaj veliki problem.

- Čak ni lokalna vlast, koja se drži svoje fotelje, u gradu Bihaću ništa nije uradila. To je sramotno od rukovodstva i Vlade Federacije BiH i države BiH da se s konkretnim potezima ne dođe u Bihać i ne razgovara ozbiljnije.

- Katastrofa se dešava četiri godine. Ja sam čovek koji će u svakom momentu skretati pažnju na problem migranata, nema koga neću napadati, samo da zaštitim svoj grad - kategoričan je Islamović, koji već decenijama živi u Zagrebu, ali rodni grad nikada nije zaboravio.

Video: Alen Islamović otvorio dušu za Telegraf.rs

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ena

    27. maj 2020 | 18:56

    Iz Bihaca i drugih mesta po Bosni gde je vecinsko "bosnjacko"stanovnistvo 95 su Srbi proterani.Sad su dobili nove sunarodnike po veri iste pa mi nije jasno u cemu je sada problem.?Trazili ste pa sad izvolite uzivajte!

  • Aha

    27. maj 2020 | 18:06

    Bice i gore ,samo gledajte .

  • Boža zemunac

    27. maj 2020 | 16:17

    Tražili ste, gledajte.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA