≫ 

Darko Lazić o trudnoći Ane Sević: Otkrio da li je čestitao bivšoj ženi

Ana ima ćerku Lorenu sa Lazićem, a sada čeka bebu sa svojim dečkom Danijelom

  • 7
Darko Lazić, Ana Sević Darko Lazić, Ana Sević, Foto: Nikola Tomić

Pevačica Ana Sević je u 3. mesecu trudnoće i čeka prvo zajedničko dete sa sadašnjim dečkom, biznismenom Danijelom Nedeljkovićem.

Pevačica sa bivšim mužem Drakom Lazićem ima ćerku Lorenu, a Lazić je otkrio da li se čuo sa bivšom ženom i da li joj je čestitao na trudnoći.

- Nisam se još čuo sa njom, i ja sam tek saznao, ali čućemo se, pa ću joj čestitati. Želim joj sve najlepše, i njoj i bebi! Da bude zdrava i da sve bude kako treba! - rekao je pevač za Objektiv.rs.

Podsetimo, Ana Sević nedavno je podnela tužbu protiv Darka Lazića zbog neplaćanje alimentacije, pošto pevač, navodno od razvoda nijednom nije ispunio svoje obaveze, pa je "dug" narastao na 900.000 dinara.

- Ana ne želi da javno blati oca njene ćerke, kako ne bi povredila osećanja malene Lorene. Ona samo želi da naplati ono što joj po zakonu pripada u iznosu koji je sud odredio. Budući da od razvoda Lazić nije dao ni dinara, Ana sada potražuje oko 8.000 evra - rekao je izvor tada.

- Ana nije želela da ga tuži ranije zbog toga što je Darko imao problema sa narkoticima, sa zakonom, a onda je doživeo i tešku saobraćajnu nezgodu. Tada joj je jedino bilo važno da se izvuče, ali budući da je sada dobro i da nastupa, da zarađuje, vreme je da svoje obaveze prema ćerki izmiri - tvrdio je izvor.

Video: Ana Sević u karantinu sa ćerkom i dečkom: Stalno ima nešto da se čisti, a koliko veša ima...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikakav otac

    28. maj 2020 | 12:58

    Alimentaciju placa otac. Lazic i dalje luduje,a za Lorenu ga briga. Sram ga bilo,nikakav otac. Ana treba da se maltretira po sudu,da joj neodgovorni Lazic plati ono sto kao otac treba da da,alimentaciju

  • Slavko

    28. maj 2020 | 12:34

    Dosadilo joj da sama placa alimentaciju pa nasla drugog za placanje...

  • Рј38

    28. maj 2020 | 15:15

    Јел те срамота што си била удата за Дарка,осам година си старија од њега? А ко се са децом игра,зна се шта му следи!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA