≫ 

Jelena jedva obuzdala bezobraznu haljinicu na platformama, toliko kratku da je svima zavrtela mozak

Jelena se danas pojavila u toliko uskoj haljini da je jedva koračala u njoj, a iskusno nije dozvolila da otkrije previše

  • 30

Jelena Karleuša pojavila se u Košutnjaku i trećeg dana snimanja Zvezda Granda, a kao što je i bilo očekivano, ponovo je privukla najveću pažnju.

Snimanje emisije nastavljeno je u ponedeljak, nakon duže pauze zbog situacije sa pandemijom korona virusa, a Jelena se vratila u boljem izdanju nego ikada, pa se čini da joj je odmor od nastupa u izolacijskim danima i te kako prijao.

Danas se ispred Grandovog studija pojavila u neverovatno uskoj i kratkoj cvetnoj haljinici, koja je posebno isticala njeno bujno poprsje.

U skladu sa odevnim komadom uklopila je frizuru i cipele - sandale sa platformom, takođe i torbicu, a kao i uvek stigla je u skupocenom automobilu.

U stilu svetskih zvezda, Jelena je iz automobila izašla samouvereno i profesionalno, a čak ni to što je haljinica bila preuska nije joj smetalo da sigurnim korakom odjuri do vrata studija.

Jelena Kareuša u cvetnoj haljinici:

Ovo je već treći dan da JK pleni pažnju svojim izgledom, a na prethodna snimanja došla je u ništa manje izazovnim kombinacijama.

Video: Jelena Karleuša nam je pokazala šta može da stane u njenu minijaturnu i preskupu torbicu

(D. Janković / B. Bajić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA