≫ 

"5 godina sam bila ljubavnica! Bila sam dobra, pazila sam da ga ne dovedem do razvoda!"

Zlata se prvi put udala sa 14, a potom je imala još 3 braka

  • 11
Vanesa Šokčić, Zlata Petrović Zlata Petrović, Foto: Marko Jovanović

Zlata Petrović (57) kaže da je 5 godina bila ljubavnica oženjenom čoveku, te da joj nije bilo teško da ga deli sa drugom ženom.

- Sa jednim oženjenim muškarcem bila sam pet godina. Bila sam dobra ljubavnica, ali sam vodila računa da čoveka sa kojim se tajno viđam ne dovedem do razvoda - kaže Zlata.

- Nisam ljubomorna, pa mi nije bio problem da delim čoveka sa drugom ženom. Sa muškarcima nikad nisam bila iz koristi, već iz zadovoljstva. Nije me zanimalo da li je neko bogat ako mi je lepo pored njega. Sama zarađujem i imam dovoljno za sebe. Nisam tražila da mi neko kupuje bunde i automobile! - rekla je pevačica.

Sada se, kaže, smirila.

Nijedna žena ni muškarac nisu dobili diplomu jer su dobri u spavaćoj sobi. Nisam fatalna kao što neki pričaju. Možda sam takva bila u mladosti, ali kako idu godine, sve više se smirujem", kaže Zlata i dodaje: "Već neko vreme pored sebe imam jednog muškarca. Skrasila sam se! Imala sam burne veze i raskide, pa sam naučila da više ništa ne planiram. Sad sebi kažem: 'Neka traje koliko traje' i ne nerviram se ni oko čega! - rekla je pevačica za Informer.

Udavala se 4 puta

Zlata Petrović se prvi put sa 14 godina, ali je posle dve godine pobegla od muža. Drugi Zlatin suprug bio je harmonikaš, ali ni taj brak joj nije potrajao. Potom se udala za Hasana Dudića, s kojim ima sina Mikija. Posle razvoda od pevača počela je da se viđa sa voditeljem Zoranom Pejićem Pejom. I tu vezu su krunisali brakom, dobili su sina Jovana, a nakon razvoda su ostali u dobrim odnosima.

VIDEO: Vidi je, ova, kao, drži neki moral: Zlata Petrović o ljubavi i bivšim momcima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ruza

    30. maj 2020 | 19:01

    Sacuvaj me boze jest sva naduvana popucace od silikona sta rade od sebe dal i u vaginu stavljaju silikone majko mila stase radi

  • Životinjski nagon

    30. maj 2020 | 16:20

    Došlo doba da se hvališ sa prevarama.

  • Qrajber

    30. maj 2020 | 17:49

    Pa koliko si ih to imala slatka sestro? Ne bih se baš ponosio sa takvom majkom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA