≫ 

Otac Tijane Ajfon: Ćerko, ne odričem te se! Ljudi ćute kad me vide, neće da mi diraju ranu...

- Imao sam deset prodavnica, svi me znaju, ali većina ćuti. Poneko pita, niko neće da mi dira ranu, teško mi je - rekao je Tijanin otac

  • 16
Tijana Ajfon Tijana Ajfon, Foto: Nikola Tomić

Otac Tijane Maksimović, poznatije kao Tijana Ajfon, Đorđe Maksimović nakon ćerkinog hapšenja u Bosni i Hercegovini rekao je da se uprkos situaciji nije odrekao naslednice i da se nada da će uskoro biti puštena iz pritvora, te da će se braniti sa slobode.

- Koliko sam ja čuo određen joj je pritvor od 14 dana. U karantinu je trenutno. Nemam mnogo informacija, sin je bio sa advokatom, te sam ovo saznao tek sinoć. Dobro se oseća, vesela je. Ima optužnicu za dva dela, najverovatnije će odgovarati za nelagalni prelazak. Nisam bio mnogo sa njom u kontaktu poslednjih meseci. Imali smo problem, trebalo je da dođe kada prođe vanredna situacija da pričamo o svemu, ali se sve ovo izdešavalo - rekao je Tijanin otac.

- Meni je samo nekoliko prijatelja pitalo šta se desilo. Juče sam dobio tek neke bolje informacije, nisam znao ništa mnogo. Selo je, mesto je malo, svi čitaju novine. Svi me poznaju. Imao sam deset prodavnica, svi me znaju, ali većina ćuti. Poneko pita, niko neće da mi dira ranu, teško mi je. Ne izlazim iz kuće, odradim na poslu šta treba i vraćam se kući. Ne krećem se kao što sam išao - ispričao je Maksimović za Blic.

Đorđe i sa ćerkom Tijanom nije pričao mesecima, a sada je otkrio šta je bio razlog njihove svađe.

- Bio sam protiv njenog ulaska u rijalti program i celi taj svet. Nismo zbog toga pričali. Supruga me je ostavila pre 4 godine, Tijana je bila na strani majke. Razišli smo se. Nismo se mi razišli zbog Tijane. Vidite, bio sam zapao u finansijske probleme, bavio sam trgovinom, ušao sam u problem. Tijana je počeka da studira, nisam mogao da ispratim sve, to je pokolebalo ženu. Nisam se svađao sa Slavicom - rekao je on.

- Kada se sin oženio, otišla je na more sa snajom i više se nije vratila. Moja žena se tada preselila da živi kod majke. Možda sam malo preterivao, voleo sam de idem okolo. Švrljam. Nisam pio, niti se drogirao. Imao sam trideset radnica i sve me znaju. Verovatno je bila ljubomorna, a ja sam znao da pravim gluposti. Razlog zbog čega me je ostavila je očigledno jer joj je pukao film i nije mogla više da izdrži - ispričao je Tijanin otac koji je ćerku poslednji put video na sahrani svoje majke.

- U oktobru na sahrani moje majke, a njene babe. Bio sam potrešen, bilo mi je još teže, plakali smo zajedno. Posle toga je rekla da će doći da pričamo, ali se sve ovo izdešavalo i nismo stigli - objasnio je Maksimović.

Tijanin otac kaže da je njegova naslednica bila dete za primer i da je mislio da njen luksuzan život finansira njen dečko.

- Do 18. godine je bila dete za primer, nije izlazila, znalo se sve. Ne znam da li se stvarno bavila time ili nije, kako kažu prostitucijom. Voli život, provode. Ali u suštini je dobar čovek. Bila je u vezi sa momkom koji se bavio raznim poslovima - rekao je Đorđe.

- Nedavno je otvorila kozmetički salon, tada je rekla da sve finansira taj dečko, da bi potom čuo da je ona platila sve. Bio sam uskraćen sa mnogim informacijama. Nisam ništa znao. Šta god da je, nikada se ne odričem ćere Tijane. I rekao sam joj to - zaključio je Maksimović.

Video: Snimak hapšenja Tijane Ajfon i kriminalne grupe u Bijeljini

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Strašno

    3. jun 2020 | 07:20

    Pa sad kad je čuo koliko zarađuje otkud će se odreći.

  • Alex

    2. jun 2020 | 14:42

    Ponosni tata.....😂

  • Strale

    2. jun 2020 | 15:04

    Ne pada iver daleko od klada. Tacno neko u porodici mora biti nemoralan da im cerka ili sin budu takvi. Ne mogu od normalnih roditelja takvi biti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA