≫ 

Miljenik žena ponovo postaje tata: Momčilo Otašević čeka drugo dete sa 9 godina starijom koleginicom

Jelena iz prethodnog braka s ugostiteljem Kristijanom Babićem već ima ćerku Lotu

  • 1
Jelena Perčin i Momčilo Otašević Jelena Perčin i Momčilo Otašević; Foto: Facebook

Hrvatska glumica Jelena Perčin (39) i crnogorski glumac Momčilo Otašević (30) očekuju drugo zajedničko dete, prenose hrvatski mediji.

Glumački par se venčao u maju 2018 .godine, a nekoliko meseci kasnije dobili su ćerkicu Mašu (1).

Popularni supružnici će dobiti sina na zimu, a srećne vesti su saznali nakon što su tri nedelje bili razdvojeni zbog pandemije korona virusa koja hara svetom. Iako ovu trudnoću nisu planirali, veoma se vesele prinovi.

Momčilo i Jelena su se 2018. godine venčali u tajnosti u Boki, u Crnoj Gori. Na intimnoj ceremoniji bili su samo članovi porodice i bliski prijatelji, a slavlje nije bilo otvoreno za javnost i medije.

Jelena iz prethodnog braka s ugostiteljem Kristijanom Babićem već ima ćerku Lotu. Momčilo je osvojio simpatije gledalaca u serijama "Drugo ime ljubavi" , "Kud puklo da puklo" i "Budva na pjenu od mora".

On je nedavno otkrio da je za vreme karantina zbog korona virusa proveo više vremena s porodicom i da je uživao u tome:

- Fenomenalno provodimo vreme. Ne radim trenutno i dalje ništa, tako da mi je predivno i nikad lepše u životu - istakao je glumac.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Momcilo Otasevic (@olicmom) on

U jednom intervjuu, Momčilo je govorio o braku i ljubavi:

- Znao sam da ću, kad-tad, biti u braku jer sam odrastao u srećoj porodici koja je bila na prvom mestu. Brak mojih roditelja je bio divan. Naučio sam mnogo od njih i čini mi se da u životu primenjujem neke stvari koje sam gledao, a gledao sam kakav treba biti muž i otac - rekao je on u jednom intervjuu.

- Za mene je ljubav pokretač svega i doslovno sve. Bez nje ne bi bilo ničega i ništa ne bi bilo moguće. Možda bi i bilo, ali bez boje, ukusa i mirisa. Iz ljubavi možeš da napraviš bukvalno sve. Iz ljubavi sam, u celom ludilu od posla, znao da dođem na sat, da se vidim s mojom Jelenom i da se vratim u neku drugu zemlju da radim - priznao je Otašević.

VIDEO: Život na relaciji Beograd - Moskva: Probudim se i ne znam u kom sam gradu

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lepa Brena

    7. jun 2020 | 00:51

    Evo sve se iskidale zbog ovog milogorskohrvatskog zeta!Ne zna se da li je lepši ili zgodniji!🤣🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA