Sloba naleteo na dečaka koji mu je vratio 100€, pa objavio surovu poruku: Dobiće od mene mnogo više!

- Ovaj momak je iz svoje kuće poneo nešto što samo odatle i može da se ponese. A to je poštenje, odgoj i vaspitanje - napisao je Sloba

  • 22
Sloba Radanović Sloba Radanović/Printskrin: Instagram/slobaradanovic

Budući da je Slobodan Radanović nedavno naišao na osude i razne negativne komentare u kojima se navodi kako je slagao da mu je dečak vratio izgubljenih 100 evra u cilju samopromocije, pevač je došao do izvesnog momka i objavio snimak sa njim kao potvrdu da se to dogodilo.

Sloba i dečak su u pevačevim kolima, a Radanović je istakao kako će od njega zbog svega dobiti mnogo više od 100 evra.

- Mnogo njih se sprdalo na račun svega ovoga, što je fascinantno, tužno i jadno...ali ovaj dečak je izabrao da bude pošten. "Izmislio si priču, nije se desilo, itd..." Se*atori željni pažnje i lajkova na internetu. To što vas fascinira ta priča, na negativan način, samo govori o vama. Govori o tome kako vi ne biste vratili novac. Je*alo vas 100 evra. Sve vas koji ste se pravili pametni i govorili kako ja pričam priču kako bih se hvalio da imam 100 evra. Zar je pohvalno imati 100 evra... Zar te je*ena novčanica određuje kao osobu? - napisao je Sloba na Instagramu.

- Poenta svega toga uopšte nije novac. Poenta je da ovaj dečak ne želi nešto što mu nije namenjeno. On se pre toga zadovoljio sa 100 dinara, koje sam mu dao od srca, jer nisam imao više dinara trenutno kod sebe. Dok sam mu davao, ispalo mi je 100 evra, koje su bile namenjene za nešto drugo. Zadovoljio se sa 100 dinara i vratio mnogo više, iako nije morao, jer ja nikad ne bih skontao gde mi je novac ispao. Dočekali smo da običan papir sortira ljude u ovom bezvrednom društvu. Ovaj momak je iz svoje kuće poneo nešto što samo odatle i može da se ponese. A to je poštenje, odgoj i vaspitanje - zaključio je.

- Zato što je takav, dobiće mnogo više. Bar od mene - napisao je još Sloba uz snimak na kojem je sa dečakom.

- Našao sam ih kad su mu ispale ispred prodavnice, pa sam mu vratio - rekao je dečak i potvrdio da je pevač govorio istinu od samog početka, a Sloba je poručio: "Ugledajte se na ovog momka i svi budite kao on! Svaka čast tebi i tvojim roditeljima što su te tako vaspitali".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oxi

    5. jun 2020 | 14:46

    Hvala Bogu da i Sloba Radanovic jednom u zivotu razveze jezik i odbrani neku svoju istinu do kraja. Kod ovog coveka mi najvise smeta sto se lako predaje, odustaje i povlaci pred olosima.

  • Vera

    5. jun 2020 | 12:08

    Momak koji se javno obrukao za tri zivota gde moralan i kulturan Svet gledajuci njegove klipove iz rijalitija za nemoralnom,pijanom Lunjarom i danas boli zeludac od gadosti sto su radili pred njegovom suprugom i milionima gledalaca ,sada glumata dobrog coveka,a verio udatu zenu?Dobro peva,ali je dno dna!!

  • Milos

    5. jun 2020 | 11:49

    I ti nasao da nekom drzis predavanje o moralu i postenju? Najveca javna bruka i sramota koja se sad pere glumeci javno dobrocinitelja i vernika!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA