≫ 

Đani pevao na privatnom slavlju uprkos zabrani izlaska zbog služenja kazne kućnog pritvora

Trajković je mimo dozvoljenog vremena za izlazak zabavljao goste na jednom veselju

  • 13
Radiša Trajković Đani Radiša Trajković Đani, Foto: Nikola Tomić

Radiša Trajković Đani pre dve večeri pevao je u jednom lokalu, iako je u aprilu ove godine osuđen na kaznu od 3 meseca kućnog pritvora, koja podrazumeva da iz kuće sme da izađe tokom dana, u tačno određeno vreme, na kratko.

Međutim, Trajković je sada mimo tog vremena zabavljao goste na jednom veselju.

Podsetimo, naša ekipa je sa Đanijem nedavno razgovarala, a u prvom velikom intervjuu posle privođenja rekao je da mu je žao zbog svega, ali da nikoga nije ubio da bi se dizala tolika prašina oko toga.

Naš narod voli da vodi tuđu brigu, sad svi gledaju da li sam ja izašao. Da sam ono veče izašao negde i da sam lumpovao, to što se desilo, desilo se slučajno... Da sam znao da je to tako... Ta kafa me je koštala sve ove zajebancije i šta ćemo, takav je zakon. I nije samo meni, da se ja ljutim, nego svi ti ljudi koje ja ne poznajem i kolega koji je bio tu, nisam ni znao, bio je u nekom ćošku - rekao nam je tada pevač.

Na pitanje da li se razočarao u kolege koje ga nakon hapšenja nisu pozvale, među kojima su, kako je rekao ranije, Andreana Čekić i Darko Lazić, Đani nam je pomalo ironičnim tonom rekao:

Nisam, iskreno. Kako radiš, tako očekuješ da ti se vrati. Ne mogu da se ljutim ni na koga da li me zove ili ne zove, nek su svi živi i zdravi, i ko je zvao i ko nije. Neću nikog da pominjem, svako zna ko je. Pisala mi je Andreana, nije htela da me smara...

- Devojka kaže: "Imaš ti svoje muke, još ja treba to...". Svi koji su se javili hvala im od srca, koji nisu - nisu, opet hvala. Šta ćeš, život teče dalje, pamti pa vrati, što bi rekli naši ljudi - citirao je Andreanu.

Pogledajte kompletan intervju:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CojaNormala

    5. jun 2020 | 09:46

    Kako to? Zar nanogica ne alarmira policiju kad se napusti stan? O cemu se rsdi ovde i ko koga i zasto stiti? Molim vas da istrazite kako je ovo moguce da policija ne radi svoj posao? Jel to znaci i da dileri i ostali osudjenici sa nanogicama mogu da izlaze i setaju kad ko hoce? Jel se to zove izdrzavanje kazne??

  • Jj

    5. jun 2020 | 09:55

    Ada u pravi zatvor kakve su to privilegije ko je on

  • Viktor

    5. jun 2020 | 11:47

    Kada prekršiš nastavljaš u pravom zatvoru da sluzis kaznu po zakonu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA