≫ 

Arkanov znak na nosiljci Veljkovog sina! Ražnatović izveo ženu i naslednika iz porodilišta

Cecina snajka porodila se u jednoj privatnoj klinici u Beogradu, 3. juna

  • 13

Veljko Ražnatović (23) izveo je jutros, 6. juna, iz porodilišta suprugu Bogdanu Rodić i njihovog sina Željka kog je Bogdana rodila 3. juna, carskim rezom.

Bogdana je iz bolnice izašla u belim pantalonama, patikama, dok je gore imala šarenu tuniku. Veljko je sina Željka izneo u roze nosiljci koja na vrhu ima glavu tigra, zaštitni znak njegovog pokojnog oca Željka Ražnatovića Arkana.

Podsetimo, beba je po rođenju bila teška 3.360 kg, duga 53 cm, i dobila ocenu 10 na porođaju. Doktor Milenko Proročić je porodio Bogdanu, a zanimljivo je da je on i Cecu porodio oba puta.

Veljko i Bogdana već su pre nekoliko meseci otkrili kako će se zvati njihov naslednik, a Cecina snajka porodila se u jednoj privatnoj klinici u Beogradu.

Ceca i Anastasija su sa pevačicinom sestrom Lidijom stigle ispred klinike oko 10 časova, a Veljko je došao nešto pre njih i prisustvovao porođaju.

Interesantno je da se Željko rodio na dan kada je rođen njegov deda Bogdan.

Na dan Željkovog rođenja organizovano je slavlje u vili Ražnatovića, na kojem je prisustvovalo više zvanica sa javne scene.

Dan kasnije, 4. juna, slavlje je organizovano i u Titelu, a Veljku, porodici Rodić i gostima pevao je Baja Mali Knindža.

Ljudi, ne znam šta da vam kažem, ostao sam bez reči kada je ultrazvuk potvrdio da je moja verenica Bogdana trudna. Maštao sam o ovom danu, ne skidam osmeh sa lica. Mnogo lepih stvari sam doživeo za ove 22 godine, ali ovo je najlepši osećaj do sada. Otkako smo saznali lepe vesti, Bogdana i ja sijamo od sreće. Jedva čekamo da nam se bebica nasmeši - ispričao je Veljko u oktobru 2019. godine, kada je saznao da će dobiti sina.

Ako bude sin, zvaće se Željko - rekao je Veljko u oktobru 2019.

Bogdana i Veljko venčali su se 24. novembra 2019. godine u Beogradu, a pre toga su bili u emotivnoj vezi dve godine.

Crkveno venčanje upriličeno je u Hramu Svetog Save nakon čega je usledilo građansko venčanje i svadbeno slavlje u jednom beogradskom restoranu.

Svadbi je prisustvovalo oko 500 zvanica, među kojima je bilo mnoštvo ličnosti iz javnog života Srbije.

---->  Veličanstveni vatromet u čast malog Željka: Ceca se presvukla, a onda je zaplakala od sreće

---->  https://www.telegraf.rs/jetset/vesti-jetset/3197416-bogdanina-sestra-rodjenje-sestrica-pocela-da-slavi-u-vili-raznatovica-pa-otisla-u-sijanov-zagrljaj

----> https://www.telegraf.rs/jetset/vesti-jetset/3197382-ceca-se-popela-na-sto-uz-caje-sukarije-podigla-i-bogdaninu-majku-a-tek-da-vidite-anastasiju

----> https://www.telegraf.rs/jetset/vesti-jetset/3197297-tetka-anastasija-videla-bebu-otkrila-na-koga-mali-zeljko-lici-i-da-li-je-bilo-suza

----> https://www.telegraf.rs/jetset/vesti-jetset/3197363-veljku-u-trenutku-zanosa-prvi-put-izvirila-tetovaza-na-stomaku-evo-cije-ime-nosi-urezano-na-sebi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Seka

    6. jun 2020 | 12:03

    Nek je bebac ziv i zdrav !! Ostalo,videce se...

  • Miki

    6. jun 2020 | 11:25

    Dug zivot,srecu,i neka bude humanista,da pomaže ljudima,da bude obrazovan,pošto je postao medijska ličnost po rodjenju,nek bude uvek častan i ponos roditeljima!

  • KALIMERA

    6. jun 2020 | 10:54

    BRAVO VELJKO ZA TVOJE 23 GODINE I SINA. TAKO TREBA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA