≫ 

Krivična prijava protiv Veljka Ražnatovića zbog tuče u Titelu? Advokat: Još nisu utvrđene okolnosti

Advokat Ražnatovića sinoć je za Telegraf rekao da je Veljko "hteo da zaštiti mir i spokoj porodice".

  • 47
Veljko Ražnatović, Titel, priprema za slavlje, rođenje sina Željka Ražnatovića Veljko Ražnatović, Foto: ATA images

Protiv Veljka Ražnatovića (23) navodno će po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva biti podneta krivična prijava u redovnom postupku zbog nasilničkog ponašanja, zbog tuče do koje je juče, 7. juna, došlo u Ulici Laze Kostića u Titelu.

Ražnatović se sumnjiči da je tada pretukao Stevana K. (36).

Stevanu K. su u KC Vojvodina konstatovane lake telesne povrede.

Veljkov advokat Radomir Munižaba kaže da još nisu završene istražne radnje.

- I dalje nema podnete krivične prijave, jer nisu još uvek utvrđene okolnosti. Ne može da se priča o tome, jer sve istražne radnje nisu završene da bi moglo da se utvrdi da li se radi o prekršaju ili krivičnom delu. Sva nagađanja koja se rade, govore o tome da se priča nešto što nije utvrđeno. Ne bih da govorimo ništa, dok ne bude zaista utvrđeno da li je prekršaj ili krivično delo. Pre svega, kao što su počionici ovog dela priznali, pojavili su se ispred porodičnog doma u kom su bili Veljko, Bogdana i njihovo tek rođeno dete i napali Veljka, što je dalje dovelo do ovakvog ishoda - izjavio je ovim povodom advokat Veljka Ražnatovića.

Podsetimo, advokat Ražnatovića sinoć je za Telegraf.rs rekao da je Veljko "hteo da zaštiti mir i spokoj porodice".

- To je bila grupa ljudi, lokalni momci iz Titela. Došli su ispred porodičnog doma gde stanuju Veljko i Bogdana, sa bebom Željkom. Oni su galamili, puštali muziku iz auta, bili su u vidno alkoholisanom stanju. Veljko je došao kako bi video šta se dešava, što je dosta njih potvrdilo, zamolio ih je ljudski da se pomere i ne galame, jer nekoliko metara dalje spava beba. U nekoliko navrata je zamolio da se odalje. Krenuli su na njega, da ga napadaju - izjavio je advokat Veljka Ražnatovića.

- "Šta ti nama govoriš šta da radimo ispred tvoje kapije...". On je napadnut ispred svoje kuće! Nije uhapšen Veljko, nije priveden. Otišao je u policijsku stanicu, ne kao osumnjčeni, već da da izjavu u svojstvu građanina. Hteo je da zaštiti mir i spokoj porodice - izjavio je ovim povodom Veljkov advokat Radomir Munižaba.

VIDEO: Veljko puca iz pištolja na slavlju povodom rođenja deteta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kale

    8. jun 2020 | 12:27

    Šta je trebao? Možda da pusti da ga izmlate, klasični kokošari. Svaka čast za Veljka

  • Kejli

    8. jun 2020 | 12:23

    Ako je tacno ovo sve ovako napisano,onda ako ih je razlupao. Da nije trebao mozda da pusti da dobije batine da bi ljudi ovde davali pluseve na komentare.

  • Dejan

    8. jun 2020 | 11:50

    Znaci treba da pustis da rade sta hoce a ti samo da cutis,a budaletine i narkomani ce biti zasticeni.Bravo Veljko nedaj na sebe i svoji porodicu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA