Dušica Jakovljević puštena sa Infektivne klinike

- Moje zdravlje je, na sreću, u redu, ali poslušaću savete lekara i odmoriti još nekoliko dana - kaže voditeljka Pinka

  • 2
Dušica Jakovljević Dušica Jakovljević, Foto: A. Nalbantjan

Voditeljka Dušica Jakovljević (38) puštena je danas, u ponedeljak 8. juna, sa Infektivne klinike u Beogradu.

- Nakon što su mi urađeni svi neophodni nalazi, doktori su doneli odluku da me otpuste iz bolnice i upute kući, gde ću još nekoliko narednih dana "puniti baterije" i jačati svoj imunitet. Osećam se dobro i nema razloga za briguMoje zdravlje je, na sreću, u redu, ali poslušaću savete lekara i odmoriti još nekoliko dana- kaže Dušica.

- Moram da iskoristim priliku i da se zahvalim svom zdravstvenom osoblju Infektivne klinike u Beogradu, koji su maksimalno i bezrezervno posvećeni svim svojim pacijentima i čine sve što je u njihovoj moći, i sve to uz osmeh, koji je tamošnjim pacijentima mnogo znači - objasnila je Jakovljevićeva za Pink.rs.

- Hvala svima na brizi, uskoro se ponovo družimo u emisijama i jedva čekam povratak na male ekrane! Gledamo se uskoro - poručila je Dušica.

Podsetimo, ona je juče, u nedelju 7. juna, hitno primljena na Infektivnu kliniku, a na pitanje da li je istina da čeka rezultate testa na Covid-19 rekla je da "ne priča o privatnom životu".

VIDEO: Dušica u kratkoj haljini poručila da joj je "sve kraće od pameti"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA