≫ 

Pogledajte kako izgleda Janin dvorac u Nemačkoj vredan 10 miliona evra!

Dvorac se zove Kago Todorović i urađen je u baroknom stilu s notom renesanse

  • 37
Jana Todorović Jana Todorović, Foto: Marko Jovanović

Folkerka Jana Todorović (45) važi za jednu od najtraženijih pevačica na našim prostorima, a pažnju medija dodatno je skrenula kada je u javnosti isplivala informacija da poseduje ogromnu vilu koja vredi milione.

No, ono što je najviše intrigiralo javnost i ono što su se mnogi pitala jeste upravo poreklo Janinog bogatstva, koje ustvari pripada njenom suprugu Ivanu, sa kojim je u braku od 1995. godine.

Pevačica je zapravo snaja Svete Todorovića čoveka koji u Minhenu i Beogradu ima imperije, a velelepni dvorac koji je u njegovom vlasništvu se nalazi u Postbauer-Hengu, u blizini Nirnberga u Nemačkoj.

Njena svekrva, majka njenog supruga Ivana, takođe je uspešna poslovna žena, pa u Minhenu ima lanac kozmetičkih salona.

Dvorac se zove Kago Todorović i urađen je u baroknom stilu s notom renesanse, kao i nekoliko kula koje mu daju posebnu draž, a u sklopu ogromnog kopleksa nalazi se i privatno jezero.

Pored nekretnine u Beogradu, Americi, Hrvatskoj, Nemačkoj, oni imaju luksuzunu vilu u Španiji, a kako izgleda velelepni dvorac Janinog svekra pogledajte u galeriji.

Podsetimo, Jana je sa svojim suprugom nedavno pazarila i luksuznu nekretninu u elitnom naselju "Beograd na vodi". Pevačica je kupila stan od 120 kvadrata koji ima tri sobe i dve veće terase.

Pevačica je navodno za nekretninu iskeširala 300.000 evra, a nalazi se baš u zgradi u kojoj stan ima i Đani.

Video: Jana doživela mali peh za vreme vanrednog stanja

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djoka

    9. jun 2020 | 10:01

    Eto opet primera kako od obicne zenske bez zanata i alata postanes dama. Mnogi roditelji zato i ne mare kad im se cerke oblace i ponasaju kao lake zenske nadajuci se da ce upoznati nekog lovatora, bez obzira na godine i izgled doticnog. Bruka rodjaci...

  • Luka

    9. jun 2020 | 10:36

    Prava rasna zena

  • E

    9. jun 2020 | 13:24

    Pozurite na njihove koncerte!! Trpajte im lovu glupatori,s vas pas nema zasto da ujede.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA