≫ 

Ognjenu Amidžiću stigao rezultat testa na koronu

Nakon što je potvrđen korona virus kod odbojkaša Atanasijevića, svi gosti, uključujući i voditelja, morali su da se testiraju

  • 3
Ami G show Ognjen Amidžić, Foto: ATA images

Autor i voditelj emisije "Amidži šou", Ognjen Amidžić, testirao se na korona virus nakon što je saznao da je odbojkaš Aleksandar Atanasijević, koji je nedavno gostovao u njegovoj emisiji, zaražen istim.

Amidžić se testirao, a njegov rezultat je negativan, što je jako obradovalo voditelja,piše Alo!.

Glumica Ivana Dudić koja je isto veče gostovala u Ognjenovoj emisiji, takođe se momentalno testirala na korona virus, nakon što je Atanasijević priznao da je pozitivan.

Njeni rezultati su takođe negativni.

Javio mi je da je pozitivan, jer je to dužnost, valjda, svakog građanina da obavesti. Uradila sam test i kod kuće sam, čekam. Nemam nikakvih tegoba - rekla je Ivana za TelegrafJETSET.

Podsetimo, poznati srpski odbojkaš Aleksandar Atanasijević pre nekoliko dana otkrio je da je pozitivan na korona virus, a njegova kliničla slika je lakša, tako da je pušten na kućno lečenje.

- Pozitivan sam na virus korona. Još ne znam gde sam ga dobio, preslišavam se s kim sam sve bio u kontaktu. Nadam se da nisam nikome preneo zarazu, mojim roditeljima i prijateljima. O tome sada razmišljam i normalno želim da što pre ozdravim - rekao je Atanasijević za Novosti.

Video: Đorđe David opisao kako izgledaju njegovi dani u bolnici

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sun

    9. jun 2020 | 11:47

    A period inkubacije?? 14 dana, 28 dana????

  • Др

    9. jun 2020 | 09:52

    Какво олакшање!

  • Jelica

    9. jun 2020 | 15:29

    Nije ni bilo i redu.Gostuju po emisijama provode se a narod policijski cas ,da ne kazem penzioneri totalna izolacija kao da su gubavi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA