"Jednom mi je dao 500 evra i nikad više..." Kaja priznala da li se kaje zbog prvog braka

Ostojićeva je u prvi brak stupila veoma mlada i nezrela, a sa ocem svoje ćerke danas nije u kontaktu

  • 2
Kaja Ostojić Kaja Ostojić, Foto: Instagram/kaya_ostojic

Atraktivna pevačica Katarina Kaja Ostojić je otvorila svoju dušu i priznala sve o svom prvom mužu, sa kojim je u brak stupila sa samo 19. godina.

Pop pevačica je bez dlake na jeziku govorila o svom ljubavnom životu, pa se dotakla teme i njenog prvo braka sa Nikolom Dragojlovićem iz kog ima prelepu ćerku Nikolinu.

S obzirom da je u prvi brak stupila veoma mlada i nezrela, Ostojićeva je priznala i da li se kaje i da li to smatra svojom najvećom greškom.

- Ne, ne kajem se zato što imam divnu ćerku iz tog braka - priznala je Kaja na Blic poligrafu.

Pevačica ističe da sa Nikolom danas nije u kontaktu, a priznala je i da li je bivši uredno plaćao alimentaciju za njihovu zajedničku ćerku koja uskoro postaje punoletna.

- On nikada nije plaćao alimentaciju. Jednom je, u stavri dao, pre 18 godina skoro, odnosno 17. Kada smo se rastali dao mi je 500 evra i više nikad ništa - otvoreno je priznala Kaja.

Inače, Kajina ćerka nikada nije imala kontakt sa svojim ocem, a razlog je zato što on to nije želeo, jer kako ona ističe nikada to nije branila.

Video: Seksi Kaja Ostojić u topu dohvatila kramp, sadi i poručuje: Bitno je da se sačuva zdrav razum

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA