≫ 

Katarina Radivojević sa čašom u ruci, nasred ulice u Americi, pevala čuvenu narodnu pesmu

Lepa glumica već jednu deceniju živi na drugom kontinentu, gde se preselila se zbog ljubavi

  • 3

Srpska glumica Katarina Radivojević (41) napravila je pravu žurku i zapevala tradicionalnu makedonsku pesmu "Jovano, Jovanke" nasred ulice u Njujorku.

Na snimku se može videti kako lepa glumica obučena potpuno kežual na sav glas peva, dok u ruci drži čašu sa pićem.

Da je euforiju prenela i na društvo sa kojim se provodila na ulici veoma je jasno, s obzirom na to da su i oni pokušali da je isprate u pevanju.

Do koliko sati se vesela ekipa provodila na ulici nije poznato, ali da su se Katarina i njeno društvo super proveli - jasno je!

Podsetimo, Katarina je pre tačno 10 godina na vrhuncu svoje glumačke karije, zbog ljubavi napustila Srbiju i preselila se da živi u Njujork.

Radivojevićeva pola godine provodi u Americi, a pola u Srbiji. Kako izgleda njen život u inostranstvu s obzirom da još uvek nije uspela u nameri da osvoji Holivud, otkrila je nedavno srpska glumica.

- Živim od svog rada. Idem na kastinge i radim kao koordinator kulturnih aktivnosti pri našem konzulatu u Njujorku. Pripremam predstavu o zaboravljenim Srpkinjama i Amerikankama iz Prvog svetskog rata. Radim, takođe, na nekoliko projekata ovde u Americi kao deo produkcionog tima. Radim, takođe, volonterski kao učitelj glume u Srpskoj školi koja postoji pod okriljem Crkve Sveti Sava na Menhetnu. U okviru škole, jednom nedeljno za decu iz naše zajednice vodim kreativnu radionicu i stimulišem ih da kroz improvizacije i glumačku igru što više govore i da ne zaborave naš jezik - istakla je Katarina.

Video: Katarina Radivojević: Ne volim da se sređujem, ali moram

(N.Lisinac)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA