≫ 

"Brate, izgledaš kao maser!" Baki Prasetu "porasli" bicepsi, a tek da mu vidite radničku boju

Bogdanov fizički izgled našao se na meti njegovih pratilaca, koji su pokušali da ga ismeju

  • 10
Baka Prase Baka Prase, Printskrin: Youtube/Baka Prase

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase u jednom od poslednjih videa komentarisao je pevačicu Teodoru Džehverović, međutim, ono što je ovog puta najviše privuklo pažnju njegovih gledalaca, jesu njegovi mišići.

Kako je na sebi imao majicu na bretele, Bogdan se na samom početku videa pohvalio se u svom stilu i svojoj publici pokazao bicepse, a ono što su skoro svi primetili da je to da njegove ruke izgledaju nikad veće.

Upravo njegovi mišići, bili su interesantni njegovim pratiocima, koji su ga zbog nagruvanog fizičkog izgleda uporedili sa profesionalnim maserom.

Osim njegovih bicepsa, mnogi su primetili i to da su njegove ruke do polu osunčane, a polu bele, pa su ga uporedili i sa bauštelicima, odnosno građevinskim radnicima.

"Izgledaš kao maser", "Baka izgleda kao da radi na baušteli, a ustvari je jutjuber", samo su neki od komentara.

Naravno i ovog puta Baka je ostao dosledan svojim komentarima, pa je u svom stili iskomentarisao novu pesmu Teodore Džehverović, a imun ostao nije i na njen provokativan stajling.

(N.Lisinac)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA