Majka Slobine devojke radi na pijaci: Dok Rodići prodaju piliće, evo od čega Beba živi

- Volim svoj posao i lepo radim sa svojim mušterijama - sa osmehom je rekla Beba Đuričanin

  • 15
Sloba Radanovic Jelena i Sloba, Foto: ATA Images

Beba Đuričanin zove se gospođa koja je, vrlo je izvesno, buduća tašta pevača Slobodana Radanovića (29) koji se već neko vreme zabavlja sa Jelenom Đuričanin Marković.

Jelenina mama Beba radi na Đeram pijaci, gde ima tezgu na kojoj prodaje prodaje peškire i posteljinu.

Njene kolege kažu da je vredna, te da se ne hvali time što je njena ćerka u vezi sa Radanovićem.

- Kako ne znam Bebu. Ma, odlično je znam. Idite pravo pa desno i naći ćete je na tezgi, čini mi se da je na sredini. Ona je jedna lepa žena s plavom kosom i snenim očima. Ćerka Jelena liči na nju. Ista je majka, samo što ima drugu boju kose. Idite slobodno, jako je ljubazna žena i srdačno će da vas dočeka. Dolazite zato što je to Slobina tašta? Nikad se nije time hvalila. Skromna je i poštena žena. Svi kod nje vole da kupuju peškire - rekla je ljubazna baka Milunka.

- Drago mi je što ste došli, ali ja ne volim da se snimam i slikam. Nisam ja iz tog sveta. Volim svoj posao i lepo radim sa svojim mušterijama - sa osmehom je rekla Beba Đuričanin.

- Pratim medije, čitam, ali nisam neko ko bi voleo da bude deo javnog života. Meni je ovako baš lepo u tajnosti. Ja živim drugačijim životom - skromno je rekla Beba.

Kako kaže, nema zamerku za Slobu.

- On je divan dečko. Zaista samo reči hvale imam za njega. Svojoj ćerki se ne mešam u izbor i mogu samo da im pomognem koliko umem i imam. Nije dolazio ovde na tezgu, a i nema razloga. On zna gde radim. Njih dvoje kreiraju sami svoj život. Kao majka mogu samo da ih podržim. Ne bih mnogo da pričam na tu temu, ipak su to privatne stvari - rekla je Đuričaninova za Kurir.

Podsetimo, na pijaci rade i Danijela i Bogdan Rodić, te očevi pevačica Ane Kokić i Rade Manojlović.

VIDEO: Sloba opleo po kolegama: Ovakav pevač briše šoferke, dok...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pamela

    10. jun 2020 | 11:57

    Divna postena i lepa zena.. njena Jelena je ista ona .. prave dame.. Sloba je napokon nasao zenu svog zivota i zelim mu puno srece.. on je najbolji pjevac i dobar decko

  • Saša jabuka

    10. jun 2020 | 11:04

    Da da, deca separeuše a roditelji na tezgama..,

  • Dejana

    10. jun 2020 | 12:17

    A cime da se pohvali? Po javnoj odvratnoj prevari i ponizavanju zene? Ali dobro, razumem je. Majka ko majka nada se najboljem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA