"Prekasno sam mu dala otkaz": Jelena Veljača o maltretiranju koje je doživela od glumca na snimanju

Glumica je ispričala kako je jedan od glumaca, na setu serije na kojoj su zajedno radili, činio toksične i perfidne mikroagresije

  • 3
Jelena Veljača Jelena Veljača, Foto: Instagram/jelka12

Hrvatska glumica Jelena Veljača je otvoreno progovorila o psihičkom nasilju koje je pre nekoliko godina pretrpela od strane drugog kolege, koji je zbog toga dobio otkaz.

Veljača je objasnila da se sve to odigralo pre nekoliko godina kada je snimala jednu seriju kad je pomenuti kolega na setu svakodnevno činio perfidne i toksične stvari.

- Radio je te mikroagresije, perfidne i toksične - ne lupi te, ne primi za du*e... Znali smo za to svi - ispričala je popularna glumica u emisiji "Bizcasting".

Jelena je otkrila da se pomenuti zlostavljač, agresivno i ružno ponašao ne samo prema njoj, već i prema celoj ekipi koja je radila na setu tada.

- Prema svima se tako ponašao, garderoberki, partnerki. Hteli smo da se to snimi. Danas to ne bih tolerisala nikada. On je na kraju dobio otkaz. I dan danas mislim da sam to uradila prekasno - kazala je Jelena.

Inače, Veljača je poslednjih godinu dana veoma aktivna u kampanji za borbu protiv zlostavljanja žena.

Video: Jelena Veljača snima seriju, a evo zašto u njoj nema Miloša Bikovića

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA