≫ 

Nova pesma Dragane Mirković - “Hej ljubavi bilo čija” kao veliko iznenađenje nakon pauze zbog korone

Zbog razumljivih okolnosti nije mogla da snimi spot, ali da se nada da će tokom leta i to uspeti da uradi

  • 5
Dragana Mirković Dragana Mirković, Foto: Instagram/dragana_mirkovic

U želji da svima koji poštuju njen rad olakša i ulepša period posle pandemije korona virusa, onako kako već tri i po decenije besprekorno radi - muzikom, Dragana Mirković je odmah po ukidanju izolacije snimila i publici poklonila pesmu "Hej, ljubavi, bilo čija".

Spot napravljen od stihova ugledao je svetlost dana na Jutjubu i samo deset minuta od objavljivanja izazvao je ogroman broj komentara i podela na društvenim mrežama što je neizmerno obradovalo muzičku zvezdu.

- Uvek kada snimam novu pesmu želja mi je da publika prepozna svu ljubav koju sam u nju uložila, a sada mi je to bilo posebno važno jer smo prošli kroz izuzetno loš period koji još nije u potpunosti iza nas. Prve reakcije su fantastične i zaista sam presrećna što sam uspela ljudima da ulepšam ovu stresnu godinu - kaže Dragana.

- Tokom same pandemije mnogo ljudi mi se javljalo rekavši mi da im je muzika pomogla da lakše podnesu sve i to me i jeste inspirisalo da odmah po okončanju vanrednog stanja snimim i poklonim pesmu publici - priča folk zvezda koja je ranije napomenula da zbog razumljivih okolnosti nije mogla da snimi spot, ali da se nada da će tokom leta i to uspeti da uradi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA