≫ 

"Zgaziću te kolima kada izađemo iz Šimanovaca": Evo šta se dešavalo nakon Milanove i Slavičine svađe

Ozbiljan sukob imali su tokom trajanja emisije, međutim kada se završilo snimanje Milan je poželeo da priđe Ćukteraševoj i zagrli je, no ona ga je momentalno napala

  • 4
Milan Milošević, Slavica Ćukteraš Voditelj i pevačica ušli su u sukob u emisiji uživo, Foto: ATA images

Svađa koja se sinoć, 10. juna, dogodila u emisiji "Amidži šou", između pevačice Slavice Ćukteraš i voditelja Milana Miloševića, nastavila se i nakon završetka iste.

Njih dvoje su se posvađali, nakon što je pevačica saznala da ju je voditelj "Zadruge" u jednoj emisiji negativno komentarisao njen fizički izgled.

Ozbiljan sukob imali su tokom trajanja emisije, međutim kada se završilo snimanje Milan je poželeo da priđe Ćukteraševoj i zagrli je, no ona ga je momentalno napala.

- Šta me sada grliš, ljubiš i pričaš da sam lepa, a na televiziji vređaš! Sram te bilo! - vikala je Ćukterašova na Miloševića koji je pokušavao da se opravd.

Voditelj je kasnije u razgovoru sa novinarima prokomentarisao sukob sa Slavicom i otkrio da je od nje dobio poruku pretećeg sadržaja.

- Stvarno je Slavica bila katastrofa bez šminke. Ljuta je ko ris. Sada mi je poslala poruku: "Zgaziću te kolima kada izađemo iz Šimanovaca" - otkrio je Milan za Alo.

No, kako je čula da je čula Milanove tvrdnje da mu je pretila, pevačica je još više pobesnela i demantovala njegove tvrdnje opretećim porukama.

- Ja sam, iskreno, kao što se moglo videti i po mojoj reakciji u emisiji, bila šokirana Milanovom izjavom šta je pričao o meni u "Paparaco lovu". Da on to nije pomenuo, ne bih ni znala, jer se stvarno takvim stvarima ne bavim. Međutim, nakon što se to nastavilo tokom emisije, pa i tokom reklama, stvarno sam bila iskreno izrevoltirana, došlo je do rasprave u emisiji i na kraju se završilo njegovim izvinjenjem - objasnila je Slavica.

- On je meni rekao, kada smo se vratili u studio, da je dao izjavu da sam mu pretila da ću ga zgaziti automobilom, kao hteo je da se našali, ali ja niti sam mu takvu poruku poslala niti sam to rekla. Krivo mi je što je došlo do rasprave uopšte, pre svega zbog Ognjena Amidžića, jer poštujem njega, njegovu emisiju i televiziju u čijem programu smo bili, ali šta je, tu je. Svakog čuda tri dana dosta - rekla je pevačica.

Video: Slavica Ćukteraš pokazala svoje glumačke sposobnosti, usput isprozivala i muškarce

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Haha

    10. jun 2020 | 18:49

    Topli brat, svadja se sa zenama omg. 😂😂🤷‍♂️

  • Aca

    10. jun 2020 | 19:41

    Slavica je bila se lečila,sama je to rekla.....izgleda da opet nebi bilo na odmet,da ode za terapiju!Ne Salim se,izgleda da je ozbiljno tako.Zato je ne treba napadati,nego ,dok se ne sredi,treba je izbegavati.

  • Ivana

    10. jun 2020 | 19:19

    Šta umislja ova Slavica kao ona je neka zvezda o boze! A Milan je takođe umisljenko!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA