≫ 

Bogdana i tek rođeni Željko testirani na korona virus

Nakon što je COVID 19 potvrđen Ceci i Veljku, Bogdana i Željko podvrgli su se testiranju

  • 4
Veljko Bogdana Ceca Ražnatović porodilište beba sin Željko Bogdana Ražnatović, Foto: ATA Images

Bogdana Ražnatović, supruga Veljka Ražnatovića i njihov sin Željko testirali su se na korona virus, s obzirom na to da su bili u direktnom kontaktu sa zaraženim osobama.

Pevačici Ceci Ražnatović i njenom nasledniku Veljku juče je, 10. juna, potvrđen korona virus, a Bogdanu i Željka upravo su njih dvoje izveli iz porodilišta. 6. juna i narednih dana njih troje bili su u kontaktu.

Porodica je zabrinuta zbog malenog Željka, koji nema ni mesec dana, a od kada je napustio privatnu bolnicu gde se prodila Bogdana, bio je u kontaktu sa ocem Veljkom, kojem je takođe potvrđen COVID 19.

Ražnatovićeva supruga i sin testirani su juče, 10. juna, a u toku današnjeg dana očekuju se rezultati teksta na korona virus.

Podsećamo, Ceci je serološki test iz venske krvi bio negativan, a onda je urađen PCR test, koji se radi tako što se uzimaju uzorci iz brisa grla i nosa, koji je pokazao da je folk zvezda zaražena korona virusom.

Ceca i Veljko zajedno su izolovani u njihovoj vili na Dedinju, odakle su objavili prvi zajednički snimak. Folk zvezdi je 14. juna 47. rođendan, a zbog korone neće ga proslavljati kao prethodnih godina.

Pročitajte i:

Ispovest zaraženog Cecinog frizera koji je bio na obe proslave s kojih je buknula korona u VIP svetu

Zaraženi Veljko se tukao sa njim, pa mu bio sa decom: Momak iz Titela mora da se testira na koronu

Video: Ceca i Veljko se javili iz izolacije pošto su saznali da su Covid pozitivni: Dođite na koronicu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvezdana

    11. jun 2020 | 13:47

    Bas mi je krivo zbog Cece,a i Veljka. Nadam se da Bogdana i Zeljko nisu pozitivni. Razumem da se slavi rodjenje bebe, ali su mozda malo preterali sa gostima ili su trebali da kupe ruski preciscivac vazduha za svoju vilu, pa stave u svaku prostoriju i dezinfikuju vazduh od virusa. Njima barem nije problem da kupe. Eto sad su svi rizicni.

  • Olga Jovanovic

    11. jun 2020 | 14:44

    Neka vas bog sacuva i malog Zeljka sve najbolje!😘😘😘

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA