≫ 

Muž Tanje Savić progovorio prvi put nakon što je sinove odveo iz Srbije: Poklapaju li im se izjave?

- Deca i ja smo otišli u Australiju zbog njihove bezbednosti i vraćamo se, naravno, za Beograd, kada prođe sve oko Covida-19 i sve se vrati u normalu - rekao je Tanjin muž

  • 7
Tanja Savić, Dušan Jovančević, Karići venčanje, Vila Jelena

Tanja Savić, Dušan Jovančević, Foto: Nikola Tomić

Pevačica Tanja Savić iznela je u javnost da je njen suprug Dušan Jovančević njihovu decu odveo u Australiju i da nikako ne mogu da se dogovore oko naslednika, što je posebno potresa.

Njihova priča našla se i u britanskom tabloidu "Daily mail", gde je pisalo da:  "Muž srpske pop zvezde negira tvrdnje o internacionalnoj borbi za starateljstvo nakon što je decu poveo sa sobom u Gould Koust zbog čega je nemoguće da ih majka vidi".

Međutim, Jovančević tvrdi da je zbog korona virusa svoje naslednike odveo u svoje rodno mesto u Australiji, kao i da su se tako dogovorili on i Tanja.

- Deca i ja smo otišli u Australiju zbog njihove bezbednosti i vraćamo se naravno za Beograd kada prođe sve oko Covida19 i sve se vrati u normalu. Tako smo se dogovorili moja supruga i ja. Ona je ostala jer ima poslovne obaveze - rekao je Dušan za IDJTV.

Jovančević je istakao da su on i pevačica u dobrim odnosima i tvrdi da se ona redovno čuje sa njim i sa decom.

- Mi smo jako zaljubljeni jedno u drugo i dan danas. Ja moju suprugu volim isto kao prvog dana! Čujemo se dva puta dnevno. Nezgodno je budući da je vremenska razlika 8 sati unapred. Čuje se sa decom pre spavanja i kada se probude ujutru za školu - ispričao je Dušan i dodao da njemu i deci nedeostaje Tanja.

- Njima naravno nedostaje njihova majka, a takođe i meni. Jaki smo kao porodica, podržavamo se međusobno i tešimo tokom ove krize. Ali izborićemo se i nadamo se da ćemo svi biti zajedno ponovo uskoro - zaključio je Tanjin suprug.

Tanja Savic strani tabloidi

Dejli mejl pisao je o situaciji Tanje i njenog muža, Printskrin: Dailymail.co.uk

Nije mi lako. Znam da je Austalija bogatija i sređenija zemlja, ali ja ne mogu da živim tamo. Svaki dan se čujemo dva puta, vremenska razlika je osam sati, ja ne spavam do tri ujutru da bismo pričali. Dušan i ja nikako ne možemo da se dogovorimo oko dece. To nam je veliki problem. Ima ljubavi među nama i ja mogu da ga volim koliko hoćeš, ali da bez dece budem, to ne mogu - rekla je Tanja pre nekoliko dana za "Svet".

- Mene Dušan zove da dođem da živim u Australij. Meni srce kuca samo za njega, ali to nije dovoljno da bismo se dogovorili oko tako ozbiljne teme. Ja bih volela da je Dušan, kad je već toliko insistirao, sam otišao u Australiju, radio i vratio se, ali ta opcija nije postojala za njega. On je isključiv - ili on i deca ili i ja sa njima. Hoće da sve vreme da bude sa Đoletom i Maksimom, ali hoću i ja. Još uvek čekam i nadam se da će doći. Dušan je zapeo da živimo u Australiji - tada je ispričala pevačica.

Video: Pričalo se da imaju probleme u braku, a Tanja Savić samo dodaje ulje na vatru: Moj muž isključivo gleda samo sebe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boka

    11. jun 2020 | 15:32

    Ne kapiram Tanju ni najmanje. Rodjena sam u Srbiji, zivim I radim u Australiji vec godinama, samim tim sam I drzavljanin. Zbog cega Ona kuka?! Treba da uzme Australijsko drzavljanstvo vec jednom kad su Joj deca rodjena tamo. Elem, njen muz je postupio Po pravilima Austalije. Vratio se sa decom da bude gde pripada za vreme Korone. Ona sigurno ne moze ove (u Australiji) imati karijeru i pare od pevanja Ali odluci Sta ti je prece ?!

  • Dokon pop ...

    11. jun 2020 | 13:57

    Ne bih ja da pametujem sem da primetim činjenice. Čovek je rođen u Australiji i tamo ima posao. Tanja ga je tamo upoznala, udala se i rodila decu koja su australijski državljani. To što se ona sada predomislila i ne želi da živi u Australiji ne daje joj pravo da mužu i deci oduzima pravo da žive u državu gde su rođeni. Tim pre što njoj niko nije zabranio da živi sa decom.

  • Anja

    11. jun 2020 | 13:36

    Retko antipatican lik....deluje kao nasilnik!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA