Objavljene poruke koje je hrvatska glumica poslala mužu: Ispeci batake, pa opeglaj sve što je suvo!

Doris Pinčić je mužu Borisu napisala listu stvari koje treba da obavi u jednom danu, a šuška se da je na pomolu razvod braka

  • 2
Doris Pinčić Rogoznica Doris Pinčić; Foto: Instagram/dorispincicrogoznica_doda

Hrvatska glumica i televizijska voditeljka Doris Pinčić Rogoznica (31) je napisala listu zahteva i niz naredbi svom suprugu  Borisu Rogoznici (30) koje treba da uradi za Dan zaljubljenih, a nakon toga više nije nosila burmu, pa je pokrenula tračeve da su se rastali.

Naime, baš na Dan zaljubljenih Boris je na društvenim mrežama podelio skrinšot poruka koje mu je poslala supruga, čime je tada nasmejao pratioce.

Doris mu je u poruci napisala čitav niz poslova koje treba da obavi kod kuće, a poruka je nasmejala sve koji su je videli.

Između ostalog, poručila mu je da stavi odeću na sušenje,da spremi ručak, opegla suvu odeću, i za kraj da dođe po svoju “voljenu ženicu” ispred Narodnog radija. Na kraju mu je poželela sreću i poručila mu da ništa ne zaboravi.

Već sledećeg dana Doris se na HRT-u fotografisala s kolegom, a venčani prsten se na njenoj ruci nije video.

Ni nekoliko dana kasnije, ponovo ga nije imala na fotografiji. Poslednja zajednička fotografija koju je Doris objavila je selfi krajem januara na kojoj se vidi da Boris nosi prsten na ruci, a nedelju dana ranije isti prizor se mogao videti i na ruci voditeljke, koja je tada nosila burmu.

Podsetimo, njen suprug Boris je sada zaključao svoj Instagram profil za javnost, a jedno vreme ga je čak i potpuno deaktivirao.

Doris i Boris su se venčali su se 6. septembra 2013. godine u katedrali sv. Stošije u Zadru, a na njihovo venčanje došlo je mnoštvo poznatih balkanskih imena iz sveta filma i televizije.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    12. jun 2020 | 09:47

    Vauuuuuu kakva vest

  • Ja

    12. jun 2020 | 17:39

    I zbog toga je ostavio... to zene ne rade samo jedan dan vec svaki Boziji dan to radimo...a vi se zalite ako bismo bas zaposlile jedan dan da nas zamenite da bi mogle jos nekoliko stvari van toga zavrsiti i posvetiti se vama

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA