≫ 

Deo brade mu je otpao zbog stresa: Danijel Alibabić o čoveku koji mu je odgrizao uvo

- Bio sam šokiran na suđenju što se taj čovek ničega nije sećao ili je bar tako rekao - rekao je pevač

  • 2
Danijel Alibabic Danijel Alibabic Foto: Privatna arhiva

Pevač Danijel Alibabić doživeo je neprijatnost kada mu je jedan čovek odgrizao uvo na nastupu. Bivši član grupe "No name" pričao o suđenju napadaču i prisetio se detalja.

- Bio sam šokiran na suđenju što se taj čovek ničega nije sećao ili je bar tako rekao. Da nije imao nikakav povod, da je popio toliko alkohola, da je izgubio razum. Dobio je zatvorsku kaznu od šest ili osam meseci, nisam siguran. Imao sam želju da dođem na to suđenje, iako nisam morao, da pogledam tog čoveka u lice. Prosto nismo životinje. Iskaz je zaista bolestan i nadam se da se nikad ništa slično neće desiti - rekao je Danijel za "Blic" i dodaje:

- Imam gard kad mi neko na nastupu priđe. To je jedna stresna situacija koja se verovatno neće brzo rešiti. Nakon toga sam imao problem sa bradom, jedan deo mi je otpao sa lica od tog stresa. Kada sam izašao iz bolnice, odjednom sam počeo da se tresem - naveo je pevač.

Video: Danijel Alibabić: Uvek biram rijaliti, veće su plate

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA