Krajinović se provodio na slavlju kod Ražnatovića, pa se testirao na koronu: "Moja dužnost je..."

Teniser je jedan od učesnika teniskog spektakla "Adria tour" koji se održava u Beogradu

  • 1
Filip Krajinović, Rodžer Federer, Australijan open 2020

Filip Krajinović, Foto: AP/Tanjug

Srpski teniser Filip Krajinović testirao se na konrona virus s obzirom na to da je bio jedan od gostiju na proslavi Cece Ražnatović, povodom rođenja njenog unuka Željka Ražnatovića.

Krajinović je otkrio da je svestan odgovornosti koju kao sportista nosi, te se nakon saznanja da su Ceca i njen sin Veljko oboleli od korone, odmah tesitirao, a danas su mu stigli razultati.

- Testirao sam se zbog korone i rezultati su negativni što je najvažnije! Da je bilo drugačiji rezultat, e bih učestvovao na Adrija turu. Svestan sam svoje odgovornosti, ne samo prema sebi, već i prema drugima - rekao je Filip za "Kurir".

S obzirom da je jedan od trenutnih učesnika teniskog spektakla "Adria tour" koji se održava u Beogradu, teniser je još jednom napomenuo da je vrlo bitna njegova odgovornost prema drugima.

- Moja dužnost je da budem društveno odgovoran i ponavljam, bitno je da sam negativan i da se ja osećam dobro i zdravo.Hvala što brinete - poručio je teniser.

Podsetimo, pre dva dana naš portal ekskluzivno je objavio vesta da su pevačica Svetlana Ceca Ražnatović i njen sin Veljko Ražnatović oboleli od korona virusa.

Pevačici je prvo rađen serološki test iz venske krvi, koji je pokazao da je negativna. Međutim, odlučeno je da se ipak testira na PCR test, koji se radi tako što se uzimaju uzorci iz brisa grla i nosa, koji je pokazao da je folk zvezda pozitivna na koronu.

Voditeljka "Pinka", Dušica Jakovljević prva je kojoj je nakon proslave potvrđen korona virus, a osim njen od pomenutog virusa oboleo je i Ceci frizer, Stevan Radivojević.

Video: Veseli Veljko sa maskom pokazao kako provodi vreme u izolaciji

(Telegraf.rs/N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleks

    12. jun 2020 | 21:32

    Pametnjakovic. Iako jd megativsn na pcr testu svejedno mora u ixolaciju 14 dana od trenutka kada je bio u kontaktu sa zarazenom osobom. Ne mogu da verujem da ce igrati tenis😳

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA