≫ 

Mnogi muškarci joj sigurno zavide: Ova devojka je osvojila popodne sa Milicom Pavlović

- Milica je neko ko ima kompletan paket, od stasa, glasa, preko ponašanja, vaspitanja - rekla je Vanja

  • 3

Mlada muzicka zvezda Milica Pavlović vec drugu godinu zaredom je zaštitno lice poznatog svetskog brenda obuće, pa je pre izvesnog vremena predstavila svoju novu kolekciju koja je apsolutni hit ove sezone.

U okviru kampanje Milica je organizovala i nagradnu igru u kojoj su fanovi njene muzike na razne načine pokušali da osvoje glavnu premiju - popodne sa svojom omiljenom zvezdom.

Najviše sreće je imala simpatična Vanja iz Novog Sada, student medicine, koja je istakla da Milicu posebno voli, jer je kompletan paket i što može da bude dobar uzor i primer svima. Pavlovićeva je uživala u ovom druženju i kaže da je ponosna kada vidi kakvi ljudi je vole i podržavaju.

- Mnogo mi je drago da je u pitanju Vanja, jedna obrazovana devojka koja je u medicini, lepa, elokventna. To je nešto na šta sam ja ponosna i to ne može niko da vam oduzme. To na čemu vi radite godinama i muzika koju stvarate ima baš ovakvu publiku - rekla je Milica uz osmeh

- Milica je neko ko ima kompletan paket, od stasa, glasa, preko ponašanja, vaspitanja. Onako jedna osoba koja je celu svoju karijeru posvetila kako muzici, tako i da sačuva svoj privatan život. Uporna je i istrajna, ima mnogo novih stvari koje uvodi na našu scenu... - rekla je Vanja.

Kakve zanimljivosti su nam ispričale Milica i Vanja pogledajte u videu na početku teksta.

Video: Milica Pavlović o emotivnom statusu: U lepom sam odnosu, koji ćemo uskoro rešiti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA