"Kada mogu glumci da pevaju, zašto ne bi pevači glumili": Sandra Afrika o predstavi u kojoj igra

- Konkretno tumačim lik Trešnjicu, po kojoj se predstava i zove - rekla je pevačica

  • 12
Sandra Afrika Sandra Afrika Foto: Nikola Tomić

Pevačica Sandra Afrika dobila je priliku da se ostvari kao glumica. Naime, nju je angažovao Dragan Marinković Maca za svoju predstavu pod nazivom "Ko ti trese trešnjicu" u Akademiji 28".

- Dragan Marinković Maca i ja smo dugi niz godina prijatelji, on je došao na ideju, ne da glumim u predstavi, nego da otpevam refren za pesmu koja će ići u predstavi - rekla je Sandra Afrika za "Blic" i nastavlja:

- Naime, ta pesma je zapravo prozivka na većinu jutjubera koji danas snimaju. Dosta pevačica snima za filmove, predstave, tako da sam i ja to odlučila. Neću se baviti glumom, baviću se svojim poslom. I Maca peva, pa neće preći u pevače. Upadam samo u jedan kadar koji je pred kraj predstave, neću za sada puno toga da otkrivam. Konkretno tumačim lik Trešnjicu, po kojoj se predstava i zove - rekla je pevačica.

Sandra Afrika se osvrnula na negativne komentare.

- Kada mogu glumci da pevaju, zašto ne bi pevači glumili. Glumili su mnogi naši pevači, tako da ne vidim tu ništa loše – rekla je ona.

Video: Naša najbolja skijašica pustila Švajcarcima Sandru Afriku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA