Kažu da su Sloboda i Dragana lepotu nasledile od majke, a evo kako ona izgleda

Sloboda i Dragana vezane su za svoju porodicu

  • 10
Sloboda i Dragana Micalovic Sestre Mićalović, Foto: ATA Images

Sloboda Mićalović i Dragana Mićalović važe za jedne od najlepših glumica na našim prostorima, a ono što je sigurno jeste da su lepotu nasledile od majke, koja se ne eksponira javno.

Obe sestre Mićalović veoma su vezane za porodicu, a nakon smrti oca Dragana, koji se profesionalno bavio glumom, Sloboda i Dragana svoje slobodno vreme maksimalno posvećuju majci.

Glumice su nakon smrti oca, u majci pronašle podršku i utehu, a kako su svoj talenat za glumu nesporno nasledile od pokojnog Dragana, svi oni koji poznaju njihovu majku tvrde da su lepotu nasledile od nje.

- Majka, najveća istina i ljubav - napisala je Dragana na fotografiji koju je objavila sa svojom majkom.

Ono što malo ko zna, jeste i informacija da Dragana i Sloboda imaju i sestru, koja nije, kao one, uplivala u glumačke vode i ne bavi se javnim poslom.

Dragana često zna na društvenim mrežama da objavi fotografiju sa svojom majkom, a kako izgleda žena koja je rodila ove dve talentovane i lepe glumice pogledajte u galeriji u nastavku.

Video: Sloboda Mićalović zapevala sestri Dragani bolnu baladu od Lepe Brene

(Telegraf.rs/N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA