≫ 

Dubok dekolte, šlic do kuka: Karleušin stajling od 4.000 evra, a frizura je potpuno ludilo

Jelena se uputila na večeru sa prijateljima, a za tu priliku skockala se tip top

  • 16
Jelena Karleuša, Zvezde Granda Jelena Karleuša, Foto: Nikola Tomić

Popularna pevačica Jelena Karleuša u smeloj haljini sa dubokim dekolteom i još dubljim šlicem raspalila je maštu mnogim pripadnicima jačeg pola.

Karleuša se uputila na večeru sa prijateljima, a za tu priliku, kao i uvek, skockala se tip top od glave do pete. Ona je promenila frizuru, te su afro lokne dale poseban pečat njenom izgledu.

Jelena je bila u uskoj, dugoj haljini koja je istakla sve njene atribute, kao što su bujne grudi, uzak struk i duge noge, koje je otkrio šlic do boka.

Ona je za svoj stajlig iskeširala oko 4.000 evra, a svi su saglasni da pevačica izgleda kao milion dolara. JK je elegantnu, ali opet izazovnu haljinu 39 evra, dok njena skupocena Lujviton torba košta 3.700 evra.

Pevačica je na nogama imala obuću poznate svetske ditajnerke Džesike Rič od 282 evra, koja joj je ostavila nekoliko emotikona srculenaca u komentarima. Inače, poznata dizajnerka pored Jelene sarađuje i sa mnogim svetskim zvezdama.

Jelena Karleuša Jelena Karleuša, Printskrin: Instagram/karleusastar

Video: Jelena Karleuša nam je pokazala šta može da stane u njenu minijaturnu i preskupu torbicu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA