≫ 

Anja Mit u vezi sa bogatim Beograđaninom, bivšim dečkom Dušice Jakovljević

Glumica i Nikola su već nekoliko meseci u vezi, a sada je stigla i potvrda na društvenim mrežama

  • 9
Anja Mit, nikola konstantinovic Anja Mit i Nikola Konstantinović/Foto: Instagram/anjamitofficial

Glumica Anja Mit već nekoliko meseci je u vezi sa biznismenom Nikolom Konstantinovićem, a sada je na društvenim mrežama stigla i njihova zajednička fotografija kao potvrda ovih navoda i ljubavi.

Iako mlada glumica nerado priča o svom ljubavnom životu, stvari su se očigledno promenile, a Nikolu je upoznala preko zajedničkih prijatelja, sasvim slučajno.

- Ljubav je planula na prvi pogled. Svideli su je jedno drugom i posle nekoliko sati zajedničkog provoda, razmenili su brojeve telefona i počeli da se dopisuju. Onda su usledila učestala viđenja i ljubav je počela da cveta. Anji prija Nikolina pažnja, a svaki trenutak proveden sa njim je uveseljava, pa ne skidaju osmeh sa lica. Njih dvoje su tek na početku veze, stalno su na vezi i redovno se viđaju, kako u restoranima, tako i što Anja odlazi kod njega kući - rekao je izvor za Blic.

- Kao i do sada, svoj privatni život čuvam samo za sebe i volela bih da tako ostane... Mogu da kažem da sam srećna i da uživam - izjavila je Ana.

Inače, Nikola je pre veze sa Anjom bio u vezi sa voditeljkom Dušicom Jakovljević, sa kojom se razišao pre nekoliko meseci.

Priča se kako je Nikola divan prema novoj devojci Anji i da je tretira kao princezu, a glumica je ranije izjavila da uvek voli iskrenost, kakva god ona bila.

Njihovu zajedničku sliku objavili su oboje na svojim Instagram profilima, a izrazi lica potvrđuju da su srećni i zaljubljeni.

Slike Anje Mit i Nikole: 

Video: Za nju je brak noćna mora, dok je princ asocira na konja: Genijalni odgovori Anje Mit

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos RS

    15. jun 2020 | 12:04

    Svaka vama cast, lep ste par. Samo mi nije jasno kako to da si se zaljubila bas u nekog punisica a ne u nekog obicnog trgovca, majstora, vozaca...

  • Ccc

    15. jun 2020 | 12:25

    A sto se ne zaljubi u nekog rudara ili automehaničara , pa i oni znaju da vole?

  • Auspuh

    15. jun 2020 | 15:46

    Što ne uze nekog rostiljdziju sa kioska za brzu hranu...nego aj sad...😎

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA