Biković dovodi čuvenu Keri Bredšo u Beograd!

Zvezda serije "Seks i grad" navodno bi u Srbiju trebalo da stigne radi potpisivanja ugovora

  • 7
Sara Džesika Parker, Miloš Biković Sara Džesika Parker, Miloš Biković/Foto: Profimedia/Kristin Callahan Collection / Everett, Marko Jovanović

Glumica Sara Džesika Parker, najpoznatija po ulozi čuvene Keri Bredšo u seriji "Seks i grad", navodno dolazi u Beograd zahvaljujući Milošu Bikoviću.

Prema za sada nepotvrđenim informacijama, jedan od naših najuspešnijih glumaca angažovaće Džesiku Parker za snimanje animiranih flmova, što će biti razlog njene posete Srbiji, piše Kurir.

Zvezda serije "Seks i grad" trebalo bi za nekoliko meseci da stigne u Beograd, kako bi potpisala ugovor koji je prvi potpisala holivudska zvezda Džoni Dep.

Izvori navode kako bi se njen dolazak mogao očekivati krajem leta, jer se pretpostavlja da će se do tada situacija sa korona virusom smiriti. Sarina uloga u novom projektu koji će biti sniman u Srbiji drži se u strogoj tajnosti.

Podsetimo, Biković je nedavno najavio sedam novih filmskih projekata u Srbiji, u saradnji sa italjanskom producentskom kućom "Iervolino entertainment", koja će u Srbiji otvoriti glavnu proizvodnu komponentu.

- Dosta dugo je ta šema razrađivana, dosta dugo smo radili na tome. Imali smo sreće, ova izolacija nam je pomogla, jer je Andrea Iervolino ostao zarobljen u Beogradu, drugim rečima nije hteo da se vraća u Italiju, i onda smo ubrzali nešto što bi trajalo možda godinu i po dve, mi smo uspeli da za dva meseca uradimo, za vreme ove krize - izjavio je tada Biković.

Miloš Biković, Andrea Iervolino Miloš Biković i holivudski producent Andrea Iervolino/Foto: Instagram/bikovic

U Srbiji se gradi i specijalni studio koji će za tri godine zapošljavati 600 mladih ljudi sa visokim obrazovanjem, umetnike koji rade animacije, crtaju storyboard-e, razradu scenarija, režije, muzike.

Video: Holivudski producent na premijeri filma Hotel Beograd: Miloš Biković je srpski Bred Pit

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Janja

    15. jun 2020 | 13:56

    Novak Djokovic u svetu filma.

  • bane

    15. jun 2020 | 16:43

    Beograd bre otkida i u svakom pogledu br1 na balkanu a i šire. Polako se vraćamo u prvu ligu.

  • :)

    15. jun 2020 | 15:38

    @Car Istina, ali Bikovic nema svetsku popularnost kao Novak. Bikovic je najpopularniji u Rusiji i Srbiji, dok je Novak popularan i poznat u celom svetu maltene.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA