≫ 

Cecin frizer otkrio da se čuo sa doktorkom Violetom 3 dana pred smrt: Zvučala mu je dobro

- Nemam reči, šokiran sam! - kaže Stevan

  • 1
Stevan Radivojević Stevan Radivojević, Foto: ATA Images

Stevan Radivojević, frizer folk zvezde Cece Ražnatović, poznavao je doktorku Violetu Skorobać Ašanin (50), koja je preminula juče, 14. juna, u porodičnom stanu na Vračaru.

Kako kaže, čuo se sa njom nekoliko dana pred smrti i zvučala mu je dobro.

Nemam reči, šokiran sam! Zvala me je tri dana pre samoubistva da me pita kako sam jer sam bio pozitivan na koronu - kaže Stevan.

- Delovala mi je sasvim normalno. Ne mogu da verujem da je digla ruku na sebe - kazao je šokirani Radivojevic za Srpski telegraf.

Podsetimo, doktorka Violeta bila je specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije.

Ona se, kako smo juče saznali, zaključala u kupatilu, a potom su suprug i sin, koji su bili u stanu u Kralja Milutina, videvši da dugo ne izlazi, razvalili vrata i zatekli jezivu scenu,.

Poznata doktorka je bila vlasnica čuvene klinike za ulepšavanje. Bila je pokretač je inicijative da se procedura rekonstrukcije dojki nakon mastektomije uvede u redovni onkološki protokol, čime je omogućena besplatna intervencija svim ženama u Srbiji.

Violeta je rođena u Beogradu. Medicinski fakultet u Beogradu je završila 1994. godine. Magistrirala je na rekonstrukciji ekstenzornih tetiva šake. Specijalizaciju plastične i rekonstruktivne hirurgije završila je 2000. godine. Od 1995. godine bila je zaposlena na Institutu za kardiovaskularne bolesti "Dedinje", a stručno usavršavanje i praksu nastavila je na mnogobrojnim svetski priznatim klinikama, u Grčkoj, Rusiji, Italiji, Americi, Brazilu. Bila je učesnik mnogobrojnih evropskih i svetskih kongresa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA