≫ 

Odavde je otišao pre 27 godina: Pogledajte kako izgleda rodna kuća Željka Joksimovića u Valjevu

U ovoj kući je odrastao sa bratom i roditeljima

  • 8

Pevač Željko Joksimović (48) odrastao je u Valjevu, sa bratom Sašom i roditeljima Vesnom i Branislavom.

Tamo je završio Valjevsku gimnaziju, a onda se 1993. godine preselio u Beograd, gde je upisao Fakultet muzičkih umetnosti, a gde živi i dan danas.

Reč je o kući sa dvorištem ograđenim drvenom ogradom, tu je i stara česma, dok cveća pred kućom nema, primetili smo kada smo prošle godine posetili Valjevo.

- Dolazak u Beograd za mene je bio razaranje sistema, šok. Uvideo sam da me čekaju mučne godine truda, rada, odricanja, neprospavanih noći, očaja... Ništa nije bilo onako kako sam mislio da će biti, osim moje želje da uspem. A zaista borio sam se kao lav. U nekim momentima bilo je najlakše odustati i vratiti se kući, a dešavalo se da budem i gladan, nesretan, izigran i potpuno sam. Jedva sam sastavljao kraj sa krajem u prvo vreme. А nekako mi je bilo poražavajuće da odustanem i kažem: Pokušao sam, ali nisam uspeo. Zato sam radio bez stanke, i noću i danju i bio uveren da će to neko jednom prepoznati - ispričao je Joksimović jednom prilikom.

Pogledajte kako izgleda kuća u kojoj je odrastao:

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • СУ

    15. jun 2020 | 13:02

    Дрвене ограде од пре 25-30 година,помоћи родитељима кад остаре ..

  • Meksa

    15. jun 2020 | 14:53

    Pa normalna kuća, sasvim obično za period izgradnje 70 tih i 80tih , šta je sad bitno to kako izgleda i kakva je ograda ?

  • J....

    15. jun 2020 | 15:23

    Hajde sad svi gladni bili dok se skolovali!mene majka skolovala u drugi grad od jedne penzije pa nisam bila ni gladna ni gola!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA