≫ 

Trudna voditeljka Slagalice! Lepa Jelena čeka drugo dete dete s profesorom

- Pre dva dana išli smo zajedno na kontrolu i doktor je rekao da je beba dobro. Prošle su mučnine i sada se divno osećam - kaže voditeljka

  • 22
Jelena Dragan Simić Jelena i Dragan, Foto: Instagram/unajelena_ps

Jelena Simić čeka dete sa suprugom Draganom, profesorom!

Lepa voditeljka Slagalice, koja kviz krasi od marta ove godine, kaže da se "nisu nadali detetu", ali da njena ćerkica Una jedva čeka da dobije brata ili sestru.

- Nismo se nadali. Mislila sam da je krug zatvoren, jer već imamo veliku, predivnu devojčicu. Ali, život ume prijatno da nas iznenadi kada se najmanje nadamo. Novom članu porodice najviše se obradovala moja ćerka Una. Izgleda da je njena beskrajna želja da dobije brata ili sestru učinila svoje. Svi smo presrećni - kaže Jelena.

- Pre dva dana išli smo zajedno na kontrolu i doktor je rekao da je beba dobro. Prošle su mučnine i sada se divno osećam - rekla je voditeljka za Blic.

Inače, Jelena je odrasla u Sarajevu, koji je pod dramatičnim okolnostima morala da napusti. Kaže, ulicom u kojoj je živela više nikada nije prošla.

- Vatrena stihija progutala je sve uspomene, nismo poneli ni osnovna dokumenta. Imam tek nekoliko slika iz detinjstva - priznala je voditeljka.

- Nikada više nisam otišla u ulicu u kojoj sam odrasla. U babinoj i dedinoj kući, kao i u kući mojih roditelja, danas žive neke druge, nadam se srećne porodice - istakla je Jelena za Hello.

Voditeljka je jednom prilikom istakla i da se seća, kada je došla u Beograd, kad god bi neko jače zalupio vrata, ona bi se trgla i imala sećaj kao da je pala granata.

Jelenin muž Dragan je, prema zvaničnim objavljenim podacima, dekan Fakulteta političkih nauka.

Dragan je redovni profesor na predmetima Međunarodni odnosi, Globalna i nacionalna bezbednost, Savremene teorije međunarodnih odnosa, Savremene teorije bezbednosti, Spoljna i bezbednosna politika SAD, Spoljna i bezbednosna politika SAD posle Hladnog rata, Srpsko-američki odnosi, Međunarodni odnosi na početku 21. veka.

Od 2010. do danas je šef master akademskih studija SAD na na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Beogradu, a od 2016. do danas i predsednik odbora za podizanje spomen obeležja ubijenom premijeru Zoranu Đinđiću, piše na sajtu FPN.

Video: Trudna Jelisaveta Orašanin: Kolege su uvek pažljive prema meni

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zečević

    15. jun 2020 | 17:06

    Čestitam budućim roditeljima! Mlade dame se dobro sećam sa FPN-a,bio sam s vremena na vreme prisutan na fakultetu na raznim tribinama, na mene je ostavila utisak jedne izuzetno obrazovane mlade osobe koju krasi oštroumnost i lični integritet. Brzo je ulazila u suštinu problema i uvek je imala originalan stav, izuzetno proaktivna i brza u poimanju i najteže politikološke problematike. Redak je slučaj da nekoga priroda obdari i telesnom lepotom i inteligencijom u ovolikoj meri istovremeno. Zaista jedna fantastična mlada žena. Kolega Simić je imao velike sreće i verujem da mu nije bilo lako da šarmira ovo čudo od žene. Još jednom najiskrenije čestitke budućim roditeljima!

  • JA

    15. jun 2020 | 18:03

    Na slici kao da su tata i cerka...grozno 😄

  • Goxi

    15. jun 2020 | 14:56

    Bas ste lep par 😆😆😆😆

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA